Samfinansierede PhD- og postdocs

Bringer forskning og praksis tættere sammen

En fantastisk mulighed for at samarbejde på tværs af forskning og praksis, og skabe ny viden der gavner både universitetet, og private og offentlige virksomheder/organisationer.

Det Juridiske Fakultet indgår løbende aftaler om konkrete forskningsprojekter med både offentlige og private organisationer og virksomheder, hvor begge parter bidrager til finansieringen af PhD- eller postdoc-stipendier.

I øjeblikket er fakultetet vært for en håndfuld projekter – bl.a. i samarbejde med DMJX/Journalisthøjskolen, Kammeradvokaten, Institut for Menneskerettigheder, Dansk Institut for Internationale Studier, BaneDanmark og Albertslund Kommune.

Både PhD- og postdoc-projekterne er praksisorienterede med en vis forskningshøjde, udviklet og udført i tæt samarbejde mellem fakultet og den eksterne part. Begge parter bidrager med vejledning og PhD/postdoc-kandidaten deler sin tid mellem fakultet og virksomhed.

Det er en unik mulighed for alle involverede, og bidrager blandt til:

  • udvikling af forskning- og forskningsbaseret undervisning med inddragelse af praksis;
  • udvikling af praksis ved inddragelse af den nyeste forskning på området inklusiv forskningsbaserede løsninger til konkrete erhvervs- og samfundsmæssige udfordringer;
  • karriere-udvikling og udvidelse af karrieremuligheder for den enkelte PhD/postdoc-kandidat.