Profil – Københavns Universitet

Medlem af:

1. 2019
    2. Udgivet

The Legal Profession in the Era of Digital Capitalism: Disruption or New Dawn? / Caserta, Salvatore; Madsen, Mikael Rask.

I: Laws, Bind 8, Nr. 1, 2019, s. 1-17.

3. 2018
    4. Udgivet

The Caribbean Court of Justice : A Regional Integration and Postcolonial Court. / Caserta, Salvatore; Madsen, Mikael Rask.

International Court Authority. red. / Karen J. Alter; Laurence R. Helfer; Mikael Rask Madsen. Oxford University Press, 2018. s. 149-172.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

5. Udgivet

The Contribution of the Caribbean Court of Justice to the Development of Human and Fundamental Rights. / Caserta, Salvatore.

I: Human Rights Law Review, Bind 18, Nr. 1, 2018, s. 170-184.

6. Udgivet

The Limits of International Adjudication: Authority and Resistance of Regional Economic Courts in Times of Crisis. / Caserta, Salvatore; Cebulak, Pola.

I: International Journal of Law in Context, Bind 14, Nr. 2, 2018, s. 275-293.

7. 2017
    8. Udgivet

Regional Integration Through Law: the Central American and Caribbean Cases. / Caserta, Salvatore.

I: Leiden Journal of International Law, Bind 30, Nr. 3, 2017, s. 579-601 .

9. Udgivet

Regional International Courts in Search of Relevance - Adjudicating Politically Sensitive Disputes in Central America and the Caribbean. / Caserta, Salvatore.

I: Duke Journal of Comparative and International Law, Bind 28, Nr. 1, 2017, s. 59-97.

10. 2016
    11. Udgivet

Between Community Law and Common Law: The Rise of the Caribbean Court of Justice at the Intersection of Regional Integration and Post-Colonial Legacies. / Caserta, Salvatore; Madsen, Mikael Rask.

I: Law and Contemporary Problems, Bind 79, Nr. 1, 2016, s. 89-116.

12. Udgivet
    13. Udgivet

Institutionalizing Regional International Courts : Creation, Authority, and Power of the Central American and Caribbean Courts of Justice. / Caserta, Salvatore.

København : Det Juridiske Fakultet, 2016. 349 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

14. Udgivet

Tomlinson v. Belize; Tomlinson v. Trinidad and Tobago. / Caserta, Salvatore; Madsen, Mikael Rask.

I: American Journal of International Law, Bind 110, Nr. 3, 07.2016, s. 533-540.

Forrige 1 2 Næste

ID: 40102051