Hvordan kan retsdogmatikken anvende andre fags metoder?

Bogreception

I anledning af udgivelsen af Ret på Tværs: Mellem retsdogmatik og andre metoder inviterer Center for interdisciplinære retlige studier og Jurist – og Økonomforbundets Forlag til bogreception på Københavns Universitet torsdag den 9. november kl. 15.00-17.00 i Pejsestuen i Atriet.

Bogen er blevet til ud af et ønske om at formidle konkrete, tværfaglige metoder til jurister. Udgangspunktet er derfor ideelt set en juridisk kernefaglighed, som formår at inddrage andre faglige perspektiver med det formål at skærpe den retsdogmatiske analyse. Men hvordan gør man det, og er projektet lykkedes?

Professor Sten Schaumburg-Müller, SDU, indleder med et oplæg om bogen, kapitlerne, og det tværfaglige projekt. Herefter er der diskussion, vin og en let servering.

Bogen er redigeret af Louise Victoria Johansen og Cecilie Brito Cederstrøm. Den indeholder bidrag fra redaktørerne samt fra Karsten Naundrup Olesen, Morten Kjær, Karen Dyekjær, Søren Stig Andersen, Bjarke Viskum, Shai Dothan, Signe Boldsen Søndergaard og Stinne Østergaard Poulsen, Annette Kronborg, Anne Lise Kjær og Stine Jørgensen.

Tilmelding

Af hensyn til forplejningen må du gerne melde dig til via denne tilmeldingsformular.