Det kræver en altruist at stifte en fond: Hvis politikerne forstod værdien af erhvervsdrivende fonde, ville de ikke kun tænke på statens provenu

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Standard

Det kræver en altruist at stifte en fond : Hvis politikerne forstod værdien af erhvervsdrivende fonde, ville de ikke kun tænke på statens provenu. / Feldthusen, Rasmus Kristian.

I: Børsen, 11.05.2015, s. 4-4.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Harvard

Feldthusen, RK 2015, 'Det kræver en altruist at stifte en fond: Hvis politikerne forstod værdien af erhvervsdrivende fonde, ville de ikke kun tænke på statens provenu', Børsen, s. 4-4.

APA

Feldthusen, R. K. (2015). Det kræver en altruist at stifte en fond: Hvis politikerne forstod værdien af erhvervsdrivende fonde, ville de ikke kun tænke på statens provenu. Børsen, 4-4.

Vancouver

Feldthusen RK. Det kræver en altruist at stifte en fond: Hvis politikerne forstod værdien af erhvervsdrivende fonde, ville de ikke kun tænke på statens provenu. Børsen. 2015 maj 11;4-4.

Author

Feldthusen, Rasmus Kristian. / Det kræver en altruist at stifte en fond : Hvis politikerne forstod værdien af erhvervsdrivende fonde, ville de ikke kun tænke på statens provenu. I: Børsen. 2015 ; s. 4-4.

Bibtex

@article{438b21cdb25a4a87a23420d9f750b443,
title = "Det kr{\ae}ver en altruist at stifte en fond: Hvis politikerne forstod v{\ae}rdien af erhvervsdrivende fonde, ville de ikke kun t{\ae}nke p{\aa} statens provenu",
abstract = "En n{\ae}rmere l{\ae}sning af Skatteministeriets rapport om skattem{\ae}ssig succession til erhvervsdrivende fonde vil efter forfatterens bedste vurdering ikke indeb{\ae}re, at Danmark f{\aa}r flere erhvervsdrivende fonde. Rapporten vil s{\aa}ledes bibeholde den t{\o}rke, vi i Danmark har oplevet siden 1998, hvor Pinsepakken med {\'e}t slag stoppede tilkomsten af nye erhvervsdrivende fonde som ejere af v{\ae}sentlige virksomheder i Danmark. ",
keywords = "Det Juridiske Fakultet, Fond, succession, Gave, Arv, Almennyttig, Erhvervsdrivende fond",
author = "Feldthusen, {Rasmus Kristian}",
year = "2015",
month = may,
day = "11",
language = "Dansk",
pages = "4--4",
journal = "Boersen",
issn = "0105-0729",
publisher = "Dagbladet Boersen A/S",

}

RIS

TY - INPR

T1 - Det kræver en altruist at stifte en fond

T2 - Hvis politikerne forstod værdien af erhvervsdrivende fonde, ville de ikke kun tænke på statens provenu

AU - Feldthusen, Rasmus Kristian

PY - 2015/5/11

Y1 - 2015/5/11

N2 - En nærmere læsning af Skatteministeriets rapport om skattemæssig succession til erhvervsdrivende fonde vil efter forfatterens bedste vurdering ikke indebære, at Danmark får flere erhvervsdrivende fonde. Rapporten vil således bibeholde den tørke, vi i Danmark har oplevet siden 1998, hvor Pinsepakken med ét slag stoppede tilkomsten af nye erhvervsdrivende fonde som ejere af væsentlige virksomheder i Danmark.

AB - En nærmere læsning af Skatteministeriets rapport om skattemæssig succession til erhvervsdrivende fonde vil efter forfatterens bedste vurdering ikke indebære, at Danmark får flere erhvervsdrivende fonde. Rapporten vil således bibeholde den tørke, vi i Danmark har oplevet siden 1998, hvor Pinsepakken med ét slag stoppede tilkomsten af nye erhvervsdrivende fonde som ejere af væsentlige virksomheder i Danmark.

KW - Det Juridiske Fakultet

KW - Fond

KW - succession

KW - Gave

KW - Arv

KW - Almennyttig

KW - Erhvervsdrivende fond

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

SP - 4

EP - 4

JO - Boersen

JF - Boersen

SN - 0105-0729

ER -

ID: 140777940