Migration Flows

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

Standard

Migration Flows. / Gammeltoft-Hansen, Thomas.

Connectedness: An Incomplete Encyclopedia of the Anthropocene. red. / Marianne Krogh. Strandberg Publishing, 2020. s. 255-59.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

Harvard

Gammeltoft-Hansen, T 2020, Migration Flows. i M Krogh (red.), Connectedness: An Incomplete Encyclopedia of the Anthropocene. Strandberg Publishing, s. 255-59.

APA

Gammeltoft-Hansen, T. (2020). Migration Flows. I M. Krogh (red.), Connectedness: An Incomplete Encyclopedia of the Anthropocene (s. 255-59). Strandberg Publishing.

Vancouver

Gammeltoft-Hansen T. Migration Flows. I Krogh M, red., Connectedness: An Incomplete Encyclopedia of the Anthropocene. Strandberg Publishing. 2020. s. 255-59

Author

Gammeltoft-Hansen, Thomas. / Migration Flows. Connectedness: An Incomplete Encyclopedia of the Anthropocene. red. / Marianne Krogh. Strandberg Publishing, 2020. s. 255-59

Bibtex

@inbook{62d3c8c91f4a4e2b87779b757f123f78,
title = "Migration Flows",
abstract = "Jorden er tr{\aa}dt ind i en ny geologisk tidsalder: den antropoc{\ae}ne. Mennesket er den dominerende livsform p{\aa} planeten, og klimakrisen er en realitet. En realitet s{\aa} omfattende og kompleks at vores eksisterende viden om naturkatastrofer ikke r{\ae}kker. Med de udfordringer verden st{\aa}r overfor, er det n{\o}dvendigt at se p{\aa}, hvad der binder os sammen, og hvordan vi kan styrke de tr{\aa}de, der l{\o}ber mellem alt levende — den intime, fundamentale forbindelse mellem mennesker og natur, som vi har glemt i dag.Bogen er en referenceramme og en ufuldst{\ae}ndig encyklop{\ae}di. En ufuldst{\ae}ndighed der afspejler verdens opbrudte, sammensatte tilstand. Det er ikke muligt at tegne et pr{\ae}cist, fuldkomment billede af en planet under forandring, og det r{\ae}kker ikke at isolere problemerne eller at betragte det antropoc{\ae}ne fra et begr{\ae}nset perspektiv eller fagomr{\aa}de. Bogen fors{\o}ger at fange de vigtigste positioner i den omskiftelige debat omkring planetens tilstand, samlet under sp{\o}rgsm{\aa}let: Hvordan lever vi sammen? Og hvem er vi, n{\aa}r vi ikke blot er mennesker, men ogs{\aa} natur?Denne engelsksprogede antologi rummer bidrag af knap 100 danske og internationale forfattere, forskere, filosoffer, kunstnere og arkitekter, heriblandt Bruno Latour, Donna Haraway, Peter Weibel, Greta Thunberg, Bj{\"o}rk, Connie Hedegaard, Minik Rosing, Carsten Jensen, Josefine Klougart, SUPERFLEX og Tom{\'a}s Saraceno.",
author = "Thomas Gammeltoft-Hansen",
year = "2020",
month = "6",
language = "English",
isbn = "9788793604865",
pages = "255--59",
editor = "Marianne Krogh",
booktitle = "Connectedness",
publisher = "Strandberg Publishing",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Migration Flows

AU - Gammeltoft-Hansen, Thomas

PY - 2020/6

Y1 - 2020/6

N2 - Jorden er trådt ind i en ny geologisk tidsalder: den antropocæne. Mennesket er den dominerende livsform på planeten, og klimakrisen er en realitet. En realitet så omfattende og kompleks at vores eksisterende viden om naturkatastrofer ikke rækker. Med de udfordringer verden står overfor, er det nødvendigt at se på, hvad der binder os sammen, og hvordan vi kan styrke de tråde, der løber mellem alt levende — den intime, fundamentale forbindelse mellem mennesker og natur, som vi har glemt i dag.Bogen er en referenceramme og en ufuldstændig encyklopædi. En ufuldstændighed der afspejler verdens opbrudte, sammensatte tilstand. Det er ikke muligt at tegne et præcist, fuldkomment billede af en planet under forandring, og det rækker ikke at isolere problemerne eller at betragte det antropocæne fra et begrænset perspektiv eller fagområde. Bogen forsøger at fange de vigtigste positioner i den omskiftelige debat omkring planetens tilstand, samlet under spørgsmålet: Hvordan lever vi sammen? Og hvem er vi, når vi ikke blot er mennesker, men også natur?Denne engelsksprogede antologi rummer bidrag af knap 100 danske og internationale forfattere, forskere, filosoffer, kunstnere og arkitekter, heriblandt Bruno Latour, Donna Haraway, Peter Weibel, Greta Thunberg, Björk, Connie Hedegaard, Minik Rosing, Carsten Jensen, Josefine Klougart, SUPERFLEX og Tomás Saraceno.

AB - Jorden er trådt ind i en ny geologisk tidsalder: den antropocæne. Mennesket er den dominerende livsform på planeten, og klimakrisen er en realitet. En realitet så omfattende og kompleks at vores eksisterende viden om naturkatastrofer ikke rækker. Med de udfordringer verden står overfor, er det nødvendigt at se på, hvad der binder os sammen, og hvordan vi kan styrke de tråde, der løber mellem alt levende — den intime, fundamentale forbindelse mellem mennesker og natur, som vi har glemt i dag.Bogen er en referenceramme og en ufuldstændig encyklopædi. En ufuldstændighed der afspejler verdens opbrudte, sammensatte tilstand. Det er ikke muligt at tegne et præcist, fuldkomment billede af en planet under forandring, og det rækker ikke at isolere problemerne eller at betragte det antropocæne fra et begrænset perspektiv eller fagområde. Bogen forsøger at fange de vigtigste positioner i den omskiftelige debat omkring planetens tilstand, samlet under spørgsmålet: Hvordan lever vi sammen? Og hvem er vi, når vi ikke blot er mennesker, men også natur?Denne engelsksprogede antologi rummer bidrag af knap 100 danske og internationale forfattere, forskere, filosoffer, kunstnere og arkitekter, heriblandt Bruno Latour, Donna Haraway, Peter Weibel, Greta Thunberg, Björk, Connie Hedegaard, Minik Rosing, Carsten Jensen, Josefine Klougart, SUPERFLEX og Tomás Saraceno.

UR - https://strandbergpublishing.dk/boger/connectedness-an-incomplete-encyclopedia-of-the-anthropocene/

M3 - Book chapter

SN - 9788793604865

SP - 255

EP - 259

BT - Connectedness

A2 - Krogh, Marianne

PB - Strandberg Publishing

ER -

ID: 252041878