Kronik: Lad fondene løfte dansk erhvervsliv: Skatten står i vejen for, at danske selskaber forbliver danske

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Standard

Kronik: Lad fondene løfte dansk erhvervsliv : Skatten står i vejen for, at danske selskaber forbliver danske. / Feldthusen, Rasmus Kristian.

I: Boersen, 14.02.2013, s. 4-4.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Harvard

Feldthusen, RK 2013, 'Kronik: Lad fondene løfte dansk erhvervsliv: Skatten står i vejen for, at danske selskaber forbliver danske', Boersen, s. 4-4.

APA

Feldthusen, R. K. (2013). Kronik: Lad fondene løfte dansk erhvervsliv: Skatten står i vejen for, at danske selskaber forbliver danske. Boersen, 4-4.

Vancouver

Feldthusen RK. Kronik: Lad fondene løfte dansk erhvervsliv: Skatten står i vejen for, at danske selskaber forbliver danske. Boersen. 2013 feb 14;4-4.

Author

Feldthusen, Rasmus Kristian. / Kronik: Lad fondene løfte dansk erhvervsliv : Skatten står i vejen for, at danske selskaber forbliver danske. I: Boersen. 2013 ; s. 4-4.

Bibtex

@article{03845566ceb4448e80f8b8dcc07b043b,
title = "Kronik: Lad fondene l{\o}fte dansk erhvervsliv: Skatten st{\aa}r i vejen for, at danske selskaber forbliver danske",
abstract = "De erhvervsdrivende fonde har spillet en vital rolle i den danske erhvervshistorie gennem deres ejerskab til en v{\ae}sentlig del af kronjuvelerne i dansk erhvervsliv. Tilgangen af nye fondsejede virksomheder stoppede imidlertid brat den 1. januar 1999 hvor en skattelov satte en stopper for, at virksomhedsejere kunne overdrage sin virksomhed til en fond med sa°kaldt “skattem{\ae}ssig succession.”Vi befinder os fortsat i en turbu- lent periode med efterd{\o}nningerne fra finanskrisen og der er mere end nogensinde f{\o}r behov for, at vi sikrer at danske virksomheder forbliver i Danmark under et professionelt og ta°lmodigt ejerskab, der tillige har til forma°l at gavne det danske samfund gennem udlodninger.Tiden er moden til at genindf{\o}re muligheden for at overdrage de reste- rende betydningsfulde virksomheder til danske fonde og bevare og udbygge den v{\ae}rdi, som de repr{\ae}senterer.",
author = "Feldthusen, {Rasmus Kristian}",
year = "2013",
month = "2",
day = "14",
language = "Dansk",
pages = "4--4",
journal = "Boersen",
issn = "0105-0729",
publisher = "Dagbladet Boersen A/S",

}

RIS

TY - INPR

T1 - Kronik: Lad fondene løfte dansk erhvervsliv

T2 - Skatten står i vejen for, at danske selskaber forbliver danske

AU - Feldthusen, Rasmus Kristian

PY - 2013/2/14

Y1 - 2013/2/14

N2 - De erhvervsdrivende fonde har spillet en vital rolle i den danske erhvervshistorie gennem deres ejerskab til en væsentlig del af kronjuvelerne i dansk erhvervsliv. Tilgangen af nye fondsejede virksomheder stoppede imidlertid brat den 1. januar 1999 hvor en skattelov satte en stopper for, at virksomhedsejere kunne overdrage sin virksomhed til en fond med sa°kaldt “skattemæssig succession.”Vi befinder os fortsat i en turbu- lent periode med efterdønningerne fra finanskrisen og der er mere end nogensinde før behov for, at vi sikrer at danske virksomheder forbliver i Danmark under et professionelt og ta°lmodigt ejerskab, der tillige har til forma°l at gavne det danske samfund gennem udlodninger.Tiden er moden til at genindføre muligheden for at overdrage de reste- rende betydningsfulde virksomheder til danske fonde og bevare og udbygge den værdi, som de repræsenterer.

AB - De erhvervsdrivende fonde har spillet en vital rolle i den danske erhvervshistorie gennem deres ejerskab til en væsentlig del af kronjuvelerne i dansk erhvervsliv. Tilgangen af nye fondsejede virksomheder stoppede imidlertid brat den 1. januar 1999 hvor en skattelov satte en stopper for, at virksomhedsejere kunne overdrage sin virksomhed til en fond med sa°kaldt “skattemæssig succession.”Vi befinder os fortsat i en turbu- lent periode med efterdønningerne fra finanskrisen og der er mere end nogensinde før behov for, at vi sikrer at danske virksomheder forbliver i Danmark under et professionelt og ta°lmodigt ejerskab, der tillige har til forma°l at gavne det danske samfund gennem udlodninger.Tiden er moden til at genindføre muligheden for at overdrage de reste- rende betydningsfulde virksomheder til danske fonde og bevare og udbygge den værdi, som de repræsenterer.

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

SP - 4

EP - 4

JO - Boersen

JF - Boersen

SN - 0105-0729

ER -

ID: 44496354