Momskonference – nyheder og snapshots!

Momskonference

Vi vil gerne invitere til momskonference torsdag den 25. april 2024, hvor der vil være spændende oplæg om det seneste nye, som sker på momsområdet, og hvor vi vil diskutere en række aktuelle momsemner set ud fra forskellige perspektiver.

Momskonferencen tager udgangspunkt i, hvad der pt. og i nær fremtid rører sig hos Skattestyrelsen, hvorefter vi vil dykke dybere ned i nogle udvalgte momsemner under resten af momskonferencen. Vi takker Skattestyrelsen mange gange for en rigtig god dialog om momskonferencen.

Momskonferencen afholdes i samarbejde med Plesner Advokatpartnerselskab, og den afholdes hos Plesner, Amerika Plads 37, 2100 København Ø.

Bemærk: Deltagelse er gratis, men der er desværre et begrænset antal pladser på max. 55.

Momskonferencen kan tælle som efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige.

 

Formålet med momskonferencen er at skabe et godt forum, hvor alle momsinteresserede fra det offentlige og det private arbejdsmarked, akademia, studerende fra universiteter/handelshøjskoler osv., kan mødes og snakke om momsretlige problemstillinger i teori og praksis.

Momskonferencen har et bredt sigte i forhold til deltagerne og de udvalgte momsemner. Momskonferencen tager således udgangspunkt i, hvad der pt. og i nær fremtid rører sig hos Skattestyrelsen, af hensyn til at behandle aktuelle og relevante momsemner af bred interesse.

 

 

 

 

Du kan tilmelde dig her: https://eventsignup.ku.dk/momskonference 

Ved tilmelding kommer du på venteliste. Der sendes automatisk en bekræftelsesmail til dig, hvis du får plads på konferencen.

Hvis du har tilmeldt dig, og alligevel ikke kan komme, må du meget gerne afmelde dig hurtigst muligt, så din plads kan gives til en anden på ventelisten. Der er link i bekræftelsesmailen, hvor du nemt kan gøre dette.

Husk at markere, hvis du ønsker et deltagerbevis. 

Kurset gælder for 7 lektioner i den obligatoriske efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige. Deltagerbevis udstedes efter kurset er endt til deltagere, der har været fysisk til stede. Kurset opfylder formkravene til obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige, jf. § 3 i BEK nr. 1474 af 12/12/2007 og nr. 820 af 25/06/2010. Vær dog opmærksom på, at Advokatsamfundet ikke udsteder godkendelser af påtænkte eller udførte efteruddannelsesaktiviteter - hverken til udbydere, advokater eller advokatfuldmægtige. Det Juridiske Fakultet kan derfor ikke garantere, at en sådan godkendelse vil finde sted ved en eventuel stikprøvekontrol.

 

 

Vi glæder os meget til at se dig!

Med venlig hilsen

Lektor Karina Kim Egholm Elgaard og ph.d.-stipendiat Nathalie Roloff Monjoin, FIRE – Fiscal Relations Research Group, WELMA – Center for Retlige Studier i Velfærd og Marked, Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet

I samarbejde med Plesner Advokatpartnerselskab

 

Ved spørgsmål bedes du henvende dig til Michelle Kjærulff: michelle.kjaerulff@jur.ku.dk