Marta Andhov

Marta Andhov

Lektor

  • JUR- CEPRI - Centre for Private Governance

    Karen Blixens Plads 16, 2300 København S, 6B Bygning 6B (Afsnit 3), Bygning: 6B-3-51

    Danmark

    Telefon: +4535335471

Marta Andhov er lektor og koordinator for LL.Ms internationale studieprogram på Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet. Hendes forskningsinteresser fokuserer på Udbudsret, bæredygtighed, offentlige kontrakter og samspil mellem offentlig og privatret i sammenhæng med international handel.

Før hun tiltrådte sin stilling på Københavns Universitet, udførte hun både sin postdoc-forskning og skrev sin ph.d. på Aarhus Universitet. I det tidsrum var Marta også gæsteforsker på Murdoch University, Australien. I de seneste år har hun givet uafhængig faglig rådgivning til væsentlige forskningsprojekter blandt andet for Europa-Kommissionen, Dansk Institut for Menneskerettigheder og flere universiteter.

Som en anerkendelse af hendes arbejde er Marta blevet opfordret til at lede klyngen om EU Udbudsret under forskningsprojekt Horizon 2020: Sustainable Market Actors for Responsible Trade (SMART) 

I foråret 2019 var Marta gæsteforsker på Elisabeth Haub School of Law (New York) på Pace University’s Miljøret Program, der er rangeret som det førende program i USA.

Hendes 2019 co-redigerede bog Cost and EU Public Procurement Law - Life-Cycle Costing for Sustainability bidrager med værktøjer og metodik i forhold til udviklingen af livscykluskriterier til offentlige indkøb i EU. Bogen indeholder både tværfaglige bidrag, der analyserer de mest relevante teoretiske og juridiske aspekter, herunder både EU-ret og kontraktsteori, og sektorspecifikke bidrag, der vedrører nogle af de vigtigste bæredygtige varer og tjenesteydelser.

Marta underviser i EU Udbudsret, offentlige kontrakter, international kommerciel voldgift og EU-ret.

Marta vejleder kandidat- og ph.d.-studerende, der er interesserede i Udbudsret.

Hun underviser jævnligt i udlandet, herunder på King's College i Storbritannien og University of Torino i Italien. Marta samarbejder aktivt med forskningscentre og praktikere i hele verden: Det seneste samarbejde drejede sig om bæredygtige hovedstæder og samarbejdspartneren var George Washington University i USA.

 

ID: 154266755