Wind interviewet til Jyllands-Posten om flygtningen af det Europæiske Lægemiddelsagentur

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Standard

Wind interviewet til Jyllands-Posten om flygtningen af det Europæiske Lægemiddelsagentur. / Wind, Marlene.

I: Jyllands-Posten, 19.04.2017.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Harvard

Wind, M 2017, 'Wind interviewet til Jyllands-Posten om flygtningen af det Europæiske Lægemiddelsagentur', Jyllands-Posten.

APA

Wind, M. (2017). Wind interviewet til Jyllands-Posten om flygtningen af det Europæiske Lægemiddelsagentur. Jyllands-Posten.

Vancouver

Wind M. Wind interviewet til Jyllands-Posten om flygtningen af det Europæiske Lægemiddelsagentur. Jyllands-Posten. 2017 apr. 19.

Author

Wind, Marlene. / Wind interviewet til Jyllands-Posten om flygtningen af det Europæiske Lægemiddelsagentur. I: Jyllands-Posten. 2017.

Bibtex

@article{4d6738f7d2854f1da06756bbffd855a7,
title = "Wind interviewet til Jyllands-Posten om flygtningen af det Europ{\ae}iske L{\ae}gemiddelsagentur",
abstract = "Da Storbritannien har meddelt, at de vil tr{\ae}de ud af EU skal det Europ{\ae}iske L{\ae}gemiddelsagentur placeres i et nyt land. Til dette har Danmark ans{\o}gt. Men briterne h{\aa}ber stadig at kunne beholde agenturet. Til det kommenterede Marlene Wind i Jyllands-Posten onsdag d. 19. april:”Der er mange lande, som slet ikke har noget EU-agentur, s{\aa} hvordan skulle de kunne nikke ja til, at Storbritannien f{\aa}r lov til at beholde to agenturer, n{\aa}r de har valgt at sige farvel til EU? Det er meget usandsynligt.”",
author = "Marlene Wind",
year = "2017",
month = apr,
day = "19",
language = "Dansk",
journal = "Jyllands-Posten",
issn = "0109-1182",
publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

}

RIS

TY - INPR

T1 - Wind interviewet til Jyllands-Posten om flygtningen af det Europæiske Lægemiddelsagentur

AU - Wind, Marlene

PY - 2017/4/19

Y1 - 2017/4/19

N2 - Da Storbritannien har meddelt, at de vil træde ud af EU skal det Europæiske Lægemiddelsagentur placeres i et nyt land. Til dette har Danmark ansøgt. Men briterne håber stadig at kunne beholde agenturet. Til det kommenterede Marlene Wind i Jyllands-Posten onsdag d. 19. april:”Der er mange lande, som slet ikke har noget EU-agentur, så hvordan skulle de kunne nikke ja til, at Storbritannien får lov til at beholde to agenturer, når de har valgt at sige farvel til EU? Det er meget usandsynligt.”

AB - Da Storbritannien har meddelt, at de vil træde ud af EU skal det Europæiske Lægemiddelsagentur placeres i et nyt land. Til dette har Danmark ansøgt. Men briterne håber stadig at kunne beholde agenturet. Til det kommenterede Marlene Wind i Jyllands-Posten onsdag d. 19. april:”Der er mange lande, som slet ikke har noget EU-agentur, så hvordan skulle de kunne nikke ja til, at Storbritannien får lov til at beholde to agenturer, når de har valgt at sige farvel til EU? Det er meget usandsynligt.”

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

JO - Jyllands-Posten

JF - Jyllands-Posten

SN - 0109-1182

ER -

ID: 189356436