Bioteknologi og patentret: En undersøgelse af de gældende eneretsregler levnedsmiddel- og landbrugssektoren i og udenfor Danmark samt nogle overvejelser om tilpasning af lovgivningen til nutidens bioteknologier

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Standard

Bioteknologi og patentret : En undersøgelse af de gældende eneretsregler levnedsmiddel- og landbrugssektoren i og udenfor Danmark samt nogle overvejelser om tilpasning af lovgivningen til nutidens bioteknologier. / Andersen, Mads Bryde; Koktvedgaard, Mogens.

København, 1990. 262 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Harvard

Andersen, MB & Koktvedgaard, M 1990, Bioteknologi og patentret: En undersøgelse af de gældende eneretsregler levnedsmiddel- og landbrugssektoren i og udenfor Danmark samt nogle overvejelser om tilpasning af lovgivningen til nutidens bioteknologier. København.

APA

Andersen, M. B., & Koktvedgaard, M. (1990). Bioteknologi og patentret: En undersøgelse af de gældende eneretsregler levnedsmiddel- og landbrugssektoren i og udenfor Danmark samt nogle overvejelser om tilpasning af lovgivningen til nutidens bioteknologier.

Vancouver

Andersen MB, Koktvedgaard M. Bioteknologi og patentret: En undersøgelse af de gældende eneretsregler levnedsmiddel- og landbrugssektoren i og udenfor Danmark samt nogle overvejelser om tilpasning af lovgivningen til nutidens bioteknologier. København, 1990. 262 s.

Author

Andersen, Mads Bryde ; Koktvedgaard, Mogens. / Bioteknologi og patentret : En undersøgelse af de gældende eneretsregler levnedsmiddel- og landbrugssektoren i og udenfor Danmark samt nogle overvejelser om tilpasning af lovgivningen til nutidens bioteknologier. København, 1990. 262 s.

Bibtex

@book{6c3a8ff40f7148cc9ba859c9dab359a7,
title = "Bioteknologi og patentret: En unders{\o}gelse af de g{\ae}ldende eneretsregler levnedsmiddel- og landbrugssektoren i og udenfor Danmark samt nogle overvejelser om tilpasning af lovgivningen til nutidens bioteknologier",
keywords = "Det Juridiske Fakultet, patentret, bioteknologi",
author = "Andersen, {Mads Bryde} and Mogens Koktvedgaard",
year = "1990",
language = "Dansk",
isbn = "87-503-8248-0",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Bioteknologi og patentret

T2 - En undersøgelse af de gældende eneretsregler levnedsmiddel- og landbrugssektoren i og udenfor Danmark samt nogle overvejelser om tilpasning af lovgivningen til nutidens bioteknologier

AU - Andersen, Mads Bryde

AU - Koktvedgaard, Mogens

PY - 1990

Y1 - 1990

KW - Det Juridiske Fakultet

KW - patentret

KW - bioteknologi

M3 - Bog

SN - 87-503-8248-0

BT - Bioteknologi og patentret

CY - København

ER -

ID: 299502705