Marta Andhov

Marta Andhov

Lektor

  • JUR- CEPRI - Centre for Private Governance

    Karen Blixens Plads 16, 2300 København S, Søndre Campus, Bygning: 6B.3.51

    Danmark

    Telefon: +45 35 33 54 71

Marta Andhov er lektor og koordinator for LL.Ms internationale studieprogram på Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet. Hendes forskningsinteresser fokuserer på Udbudsret, bæredygtighed, offentlige kontrakter og samspil mellem offentlig og privatret i sammenhæng med international handel.

Før hun tiltrådte sin stilling på Københavns Universitet, udførte hun både sin postdoc-forskning og skrev sin ph.d. på Aarhus Universitet. I det tidsrum var Marta også gæsteforsker på Murdoch University, Australien. I de seneste år har hun givet uafhængig faglig rådgivning til væsentlige forskningsprojekter blandt andet for Europa-Kommissionen, Dansk Institut for Menneskerettigheder og flere universiteter.

Som en anerkendelse af hendes arbejde er Marta blevet opfordret til at lede klyngen om EU Udbudsret under forskningsprojekt Horizon 2020: Sustainable Market Actors for Responsible Trade (SMART) 

I foråret 2019 var Marta gæsteforsker på Elisabeth Haub School of Law (New York) på Pace University’s Miljøret Program, der er rangeret som det førende program i USA.

Hendes 2019 co-redigerede bog Cost and EU Public Procurement Law - Life-Cycle Costing for Sustainability bidrager med værktøjer og metodik i forhold til udviklingen af livscykluskriterier til offentlige indkøb i EU. Bogen indeholder både tværfaglige bidrag, der analyserer de mest relevante teoretiske og juridiske aspekter, herunder både EU-ret og kontraktsteori, og sektorspecifikke bidrag, der vedrører nogle af de vigtigste bæredygtige varer og tjenesteydelser.

Marta underviser i EU Udbudsret, offentlige kontrakter, international kommerciel voldgift og EU-ret.

Marta vejleder kandidat- og ph.d.-studerende, der er interesserede i Udbudsret.

Hun underviser jævnligt i udlandet, herunder på King's College i Storbritannien og University of Torino i Italien. Marta samarbejder aktivt med forskningscentre og praktikere i hele verden: Det seneste samarbejde drejede sig om bæredygtige hovedstæder og samarbejdspartneren var George Washington University i USA.

 

ID: 154266755