Nyheder på fakultetet

Hvis du har en nyhed, som du synes er relevant at bringe på fakultetets websted eller intranet, bedes du udfylde nyhedsformularen nedenfor.

NB! Vi vurderer oplysningernes relevans efter fakultetets retningslinjer for publicering af nyheder.

Hvis du ønsker at formidle et arrangement (som har tid og sted), skal du benytte arrangementsformularen .

Felter markeret med * skal udfyldes.

En overskrift skal være kort og sigende og må max. fylde 70 tegn (med mellemrum). VIGTIGT! For at vi kan formidle nyheden SKAL dette felt være korrekt udfyldt med max. 70 tegn.
Her skriver du en kort version af nyheden, der appellerer til læseren. Teaser må max. fylde 112 tegn (med mellemrum). VIGTIGT! For at vi kan formidle nyheden SKAL dette felt være korrekt udfyldt med max. 112 tegn.
Gennemse Her skal du vedhæfte nyhedsteksten i Word format. Skriv enkelt, kort og præcist - drop fyldord og lange sætninger. Brug korte afsnit - kun få linier - og gerne med overskrifter.
NB! Vi kan ikke publicere billeder, der er fundet via Google.
Jeg giver tilladelse til, at universitetet kan registrere ovenstående oplysninger. Se privatlivspolitik. *