Legal Tech & Pizza

Legal Tech Pizza

Form fremtidens jura nu – bliv legal tech innovator!

Kom med til en aften, hvor innovation, jura og teknologi mødes på den mest spændende måde. "Legal Tech Pizza" er skabt til dig, der er nysgerrig på fremtidens juridiske verden og brænder for at udforske, hvad legal tech startups har at byde på. Her får du chancen for at dykke ned i nogle af de mest banebrydende værktøjer og løsninger, der tegner fremtiden inden for juraen.

Dette event er arrangeret i samarbejde med "Copenhagen Legal Tech", hvilket sikrer en aften fyldt med ekspertise og indsigt.

Hvorfor skal du komme?

 • Eksklusive Indsigter: Oplev hvordan legal tech startups revolutionerer juraens verden med innovative værktøjer. Og her er lidt ekstra at glæde sig til: Find ud af, hvilke legal tech værktøjer du kan bruge under dine studier. Dette er din chance for ikke kun at tænke på fremtiden, men også for at opdage værktøjer, der kan gøre dit studieliv lettere og mere effektivt lige nu. Så viser vi dig, hvordan de nyeste teknologier kan blive en del af din studiehverdag.
 • Netværksmuligheder: Mød hjernerne bag innovationen. Dette er en unik chance for at netværke med professionelle inden for legal tech, ligesindede studerende og potentielle mentorer, der deler din interesse for teknologi og jura.
 • Karriereinspiration: Udforsk legal tech sektoren som en mulig karrierevej. Lær om de færdigheder og erfaringer, der kræves for at trives i denne hurtigt udviklende branche.

Og selvfølgelig, Pizza! 🍕

 

 • Juristic
  Juristic automatiserer juridiske leverancer, opgaver og processer med visualisering - og kombinerer det med dit vidensstyringssystem med et drys af skabeloner og juridisk projektledelse. Ingen kodning nødvendig.

 • Visiodocs
  Visiodocs giver det ultimative overblik over sagmaterialer og hjælper juridiske praktikere med at organisere, analysere og præsentere sagmaterialer.

 • Pingo Documents
  Med Pingo Templates får I ubegrænset online adgang til mere end 170 altid opdaterede juridiske dokumenter og intelligente paradigmaer inden for alle væsentlige faglige områder for advokater og jurister. Samlet mere end 1.300 dokumentvariationer.
 • Pandektes
  Pandektes gør det muligt at opnå dybdegående og nøjagtig juridisk viden på en præcis, effektiv og brugervenlig måde. Pandektes model er trænet særligt til at arbejde med juridisk viden og giver dig altid en præcis kildeliste til.

Flere startups vil blive annonceret

 

Gå ikke glip af denne chance for at møde ligesindede og måske finde din fremtidige vej i legal tech-verdenen. Kom med til en aften fuld af opdagelse, netværk og selvfølgelig pizza. Vi glæder os til at byde dig velkommen til et event, der lover at være lige så informativt som det er sjovt.