Profil – Københavns Universitet

• JUR Center for International Courts

Karen Blixens Plads 16, 2300 København S, Søndre Campus, Bygning: 6B-4-49

Telefon: +45 35 32 31 12

Min forskning omhandler primært internationale domstoles retspraksisser og domstolenes rolle i udviklingen af særlige retsområder. Jeg har beskæftiget mig særligt med udviklingen af retsprincipper om anti-diskrimination og lighed i Den Europæiske Menneskerettighedskonvention og EU retten. Jeg baserer primært min forskning på empiriske metodologier og og interesserer mig for udviklingen af retsstudier, der kombinerer kvantitative metoder med kvalitativ juridisk analyse.

I min igangværende forskning interesserer jeg mig bredt for

• interntationale domstole og organisationer
  • international retspraksis
  • ligheds og anti-diskriminationsret
  • økonomisk ulighed i international retslig kontekst
  • empiriske retsstudier

I min Ph.d. afhandling undersøgte jeg hvorledes retspraksis ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol og EU Domstolen udvikler sig i kraft af domstolenes anvendelse af egne præjudikater.

Ph.d. afhandling: 'Inkrementalistisk retspraksis - Dynamikker imellem præjudikatanvendelse og retspraksis på det anti-diskriminationsretlige område ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol og EU Domstolen'.

Jeg er affilieret med projektet 'From Dogma to Data - Exploring how case law evolves' ved iCourts.

I foråret 2017 underviser jeg i EU ret og har tidligere undervist i fagets videnskabsteori: 'Ret, moral og politik'.

ID: 37397339