Jura - Studiestart på jura - Det Juridiske Fakultet – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Det Juridiske Fakultet > Studiestart på jura

Tillykke med din studieplads på jura

Information om din studiestart på KUnet

Vi har samlet information om din studiestart på uddannelsessiderne på KUnet under menuen ’studiestart’. Her kan du læse om velkomstprogrammet på jura, dine tutorer og meget mere, som er vigtigt at vide som ny studerende på jura.

KUnet er dit intranet som studerende og den primære informationskanal fra universitetet. Her finder du vigtig information om undervisning, eksamen og mange andre ting, der har betydning for dit studieforløb.

Sådan får du adgang til din studiestartsside på KUnet

  1. Vær tålmodig i cirka 48 timer. Fra du takker ja til din studieplads på jura går der cirka 48 timer, før du får adgang til information om din studiestart på KUnet.
  2. Hold øje med sms/mail om ny besked i Mit KU. Du får en sms/mail, når der ligger en besked til dig i Mit KU om, at du er blevet indskrevet på uddannelsen, og at du nu kan aktivere din adgang til KUnet. Følg vejledningen i beskeden på Mit KU om, hvordan du aktiverer dit KU-brugernavn og logger på KUnet.
  3. Aktiver din adgang til KUnet for at få adgang til din studiestartsside. Brug dit KU-brugernavn og din adgangskode til at logge på www.kunet.ku.dk.

På KUnet finder du dine uddannelsessider om bacheloruddannelsen i jura under menuen ’mine enheder’. Information om din studiestart finder du i venstremenuen på din uddannelsesside.

Endnu en gang tillykke med din studieplads på jura. Vi glæder os til at møde dig.