Jura - Studiestart på jura - Det Juridiske Fakultet – Københavns Universitet

Velkommen til Det Juridiske Fakultet

Vi glæder os til at byde dig velkommen på din uddannelse i uge 35. Dine tutorer har planlagt en masse spændende og sjove aktiviteter, som forbereder dig på livet som studerende. Siden opdateres løbende med vigtig information om din studiestart , så hold øje med den helt frem til introugen.

Har du spørgsmål om studiestarten er du meget velkommen til at kontakte Studie- og Karrierevejledningen på Jura.

Sæt kryds i kalenderen

  • Introuge den 29. august - 2. september: Har du et studiejob, så byt dine vagter væk i introugen, så du ikke går glip af de mange spændende og sjove aktiviteter i introugen.  

  • Undervisningen starter den 5. september: I introugen fortæller dine tutorer mere om dine fag på første semester, undervisningsformen og hvordan en typisk uge på studiet forløber.

  • Introtur den 9.-11. september eller den 16.-18. september: Dit hold skal på introtur i en af weekenderne. Du får endelig besked, når du får oplyst dit holdnummer (senest fredag den 26. august).   

Har du fået startmerit eller har du særlige behov?

Har du fået merit i forbindelse med din ansøgning om optagelse, skal du måske følge en alternativ studieplan og tilmeldes nye fag på dit første semester. Studie- og Karrierevejledningen afholder workshops om startmerit i august, hvor du kan få hjælp til studieplanlægning, der tager højde for din startmerit og tilmelding til nye fag.

Har du særlige behov i forbindelse med studiestarten eller dit uddannelsesforløb i øvrigt på grund af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, så kontakt Studie- og Karrierevejledningen for at høre nærmere om, hvordan du får den bedst mulige studiestart.  

Vi glæder os til at se dig!