Jura - Studiestart på jura - Det Juridiske Fakultet – Københavns Universitet

Velkommen til Det Juridiske Fakultet

Vi glæder os til at byde dig velkommen på din uddannelse i uge 35. Dine tutorer har planlagt en masse spændende og sjove aktiviteter, som forbereder dig på livet som studerende.

Har du spørgsmål om studiestarten er du meget velkommen til at kontakte Studie- og Karrierevejledningen på Jura.

VIGTIG INFORMATION om holdnummer, skema mm

I guiden Find dit holdnummer kan du læse mere om, hvordan du finder dit holdnummer.

Når du kender dit holdnummer, vil du kunne finde dit holds skema for studiestarten og en hilsen fra dine tutorer. Læs begge dele grundigt, da de indeholder mange vigtige oplysninger om din studiestart.

Er du i tvivl om, hvor du skal møde den første dag i Introugen, så kig forbi Jura-huset i Studiestræde 34, 2. sal, hvor Studieinformationen står klar til at hjælpe dig fra kl. 9.

Har du fået startmerit eller har du særlige behov?

Har du fået merit i forbindelse med din ansøgning om optagelse, skal du måske følge en alternativ studieplan og tilmeldes nye fag på dit første semester. Studie- og Karrierevejledningen afholder workshops om startmerit i august, hvor du kan få hjælp til studieplanlægning, der tager højde for din startmerit og tilmelding til nye fag.

Har du særlige behov i forbindelse med studiestarten eller dit uddannelsesforløb i øvrigt på grund af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, så kontakt Studie- og Karrierevejledningen for at høre nærmere om, hvordan du får den bedst mulige studiestart.  

Vi glæder os til at se dig!