Jura - Studiestart på jura - Det Juridiske Fakultet – Københavns Universitet

Velkommen til Det Juridiske Fakultet!

Vi glæder os til at byde dig velkommen på dit nye studie med introugen i uge 35. Her har vi planlagt en masse aktiviteter, som forbereder dig på livet som jurastuderende.

VIGTIG INFORMATION om holdnummer, skema mm

Nu er holdsætningen klar.

I guiden Find dit holdnummer kan du læse mere om, hvordan du finder dit holdnummer.

 

Når du kender dit holdnummer, vil du kunne finde dit holds skema for studiestarten og en hilsen fra dine tutorer. Det er vigtigt, du læser begge dele grundigt, da de indeholder mange vigtige oplysninger om din studiestart.

Hvis du på mandag den 24. august stadig er i tvivl om, hvilket hold du er på, eller hvor du skal møde, så kig forbi Studiestræde 34, hvor Studieinformationen står klar til at hjælpe dig. I dagens anledning holder de ekstraordinært åben fra kl. 9.

Sæt kryds i kalenderen:

  • Hele uge 35 (den 24.-28. august 2015) og sig til kæreste, venner og familie, at du er optaget af studieaktiviteter hele dagen - hele ugen
  • Den 31. august 2015, hvor den ordinære undervisning starter
  • Den 4.-6. september 2015 og den 11.-13. september 2015. Dit hold skal på introtur en af weekenderne.

For dig der har søgt om startmerit

  • Når du har fået svar fra fakultetet på din ansøgning om startmerit, skal du kontakte Studie- og Karrierevejledningen hurtigst muligt. Her får du lagt en alternativ studieplan, der tager højde for din merit, så du kan blive holdsat på de fag, du skal følge det kommende studieår.

Hold dig opdateret:

  • Læs mere om studiestarten og dit kommende studie via punkterne i venstremenuen.
  • Læs studiestartsguiden Velkommen til Det Juridiske Fakultet 2015, som du finder i højremenuen her på siden.

Denne side bliver løbende opdateret med vigtig information om dit kommende studie, så hold øje med den helt frem til studiestart den 24. august.