Jura - Studiestart på jura - Det Juridiske Fakultet – Københavns Universitet

Velkommen til Det Juridiske Fakultet

Vi glæder os til at byde dig velkommen på din uddannelse i uge 35. Dine tutorer har planlagt en masse spændende og sjove aktiviteter, som forbereder dig på livet som studerende.

Har du spørgsmål, som dine tutorer ikke kan hjælpe med, er du altid meget velkommen til at kontakte Studieinformationen på Jura.

Sæt kryds i kalenderen

  • Introuge i uge 35 (29. august - 2. september): Har du et job, så byt dine vagter væk i introugen, så du ikke går glip af de mange spændende og sjove aktiviteter i introugen.  

  • Undervisningen starter i uge 36: I introugen fortæller dine tutorer mere om dit første semester, undervisningsformerne og uddannelsens opbygning.

  • Den 9.-11. september 2015 og den 16.-18. september 2016: Dit hold skal på introtur i en af weekenderne. Du vil få endelig besked i dagene op til studiestarten.   

Siden opdateres løbende med vigtig information om din studiestart , så hold øje med den helt frem til introugen.

Har du fået startmerit eller har du særlige behov?

Har du fået merit i forbindelse med din ansøgning om optagelse, skal du kontakte Studie- og Karrierevejledningen snarest muligt.

Studievejlederne kan hjælpe dig med at lægge en studieplan, der tager højde for din startmerit, så du kan få et overblik over de kommende semestre.

Har du særlige behov i studiestarten på grund af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, så kontakt Studie- og Karrierevejledningen for at høre nærmere om, hvordan du får den bedst mulige studiestart.   

Vi glæder os til at se dig!