Nyheder på fakultetet – Københavns Universitet

Det Juridiske Fakultet > Nyheder > Nyheder på fakultetet

Nyheder på fakultetet

Hvis du har en nyhed, som du synes er relevant at bringe på fakultetets websted eller intranet, kan du tippe os ved at bruge nyhedsformularen nedenfor.

NB! Vi vurderer oplysningernes relevans efter fakultetets retningslinjer for publicering af nyheder.

Hvis du ønsker at formidle et arrangement (som har tid og sted), skal du benytte arrangementsformularen .

En overskrift skal være kort og sigende og må max. fylde 70 tegn (med mellemrum).

VIGTIGT! For at vi kan formidle nyheden SKAL dette felt være korrekt udfyldt med max. 70 tegn.

Her skriver du en kort version af nyheden, der appellerer til læseren. Teaser må max. fylde 112 tegn (med mellemrum).

VIGTIGT! For at vi kan formidle nyheden SKAL dette felt være korrekt udfyldt med max. 112 tegn.

Her skal du vedhæfte nyhedsteksten i Word format

Skriv enkelt, kort og præcist - drop fyldord og lange sætninger. Brug korte afsnit - kun få linier - og gerne med overskrifter. Se gode råd til hvordan du skriver en webtekst

NB! Får du fejlen "Obs, fejl i udfyldningen af formularen" forsvinder vedhæftningen og du må gøre det igen

NB! Max 50 MB. Filen sendes over en ukrypteret forbindelse og må derfor ikke indeholde personfølsomme oplysninger.

Fakultetets intranet
Fakultetets websted

Har du ønsker til et billede i din nyhed, er du velkommen til enten at beskrive dit ønske eller finde et eksempel på commons.wikimedia.org. I stedet for at downloade billedet vedlægger du et link til billedet. Eksempel på billedlink i commons.wikimedia.org

NB! Vi kan ikke publicere billeder, der er fundet via Google.

Kode

Felter markeret med * skal udfyldes.