Kom til moms- og skattespecialeseminar den 28. september 2017! – Københavns Universitet

WELMA > Arrangementer > Kom til moms- og skatt...

Kom til moms- og skattespecialeseminar den 28. september 2017!

Overvejer du at skrive speciale inden for moms- og skatteret? Så kom til specialebasar den 28. september 2017, som fra nu af kun afholdes hvert efterår!

Forskergruppen FIRE – Fiscal Relations Research Group inviterer alle studerende, der overvejer at skrive speciale inden for moms- og skatteret, til specialebasar. Det er ligegyldigt, hvilket semester du er på.
 
På specialebasaren kan du få inspiration til moms- og skatteretlige specialeemner, få mulighed for at diskutere dine egne idéer, hilse på interne og eksterne specialevejledere samt få mulighed for at stille spørgsmål til de forskellige studenter-, stipendiat- og specialepladsordninger, som virksomhederne tilbyder.
 
Programmet for specialebasaren er som følger:

15.30 – 15.45 Introduktion v. Professor Rasmus Kristian Feldthusen
15.45 – 17.30

Markedsplads, hvor de studerende i grupper kommer på besøg hos alle stande, hvor de kan høre om forslag til specialeemner, spørge til og drøfte deres egne specialeemner mv.

Vores eksterne samarbejdsparter / virksomheder / virksomhedsvejledere er:

Bech-Bruun, Bruun & Hjejle, Deloitte, KPMG, Kromann Reumert, NJORD, Plesner, PwC og Skatteankestyrelsen

Tid: 28. september 2017, kl. 15:30-18:00

Sted: Konferencerum/flexrum, 8A-0-57, Karen Blixens Plads 16 / Njalsgade 76, 2300 København S. Lokalet ligger i stuen i det store atrium (gul afdeling)

Tilmelding er nødvendig via denne tilmeldingsformular.

Under hele specialebasaren er Professor Rasmus Kristian Feldthusen, Fagleder for skattefagene, og adjunkt Karina Kim Egholm Elgaard, Fagleder for moms- og innovationsskattefagene, til stede også som sparringspartnere.

Der vil blive serveret kaffe, the, vand og kage undervejs.

Programmet slutter senest kl. 18.
 
Specialebasaren afholdes for fjerde gang af forskergruppen FIRE – Fiscal Relations Research Group på KU, og fremover vil specialebasaren i moms- og skatteret kun foregå én gang om året hvert efterårssemester.