Hvad siger tidligere studerende?

"Masteren har været en personlig og faglig rejse i et trygt og generøst rum, hvor vi har kunnet dele og eksperimentere. Konfliktforståelsen har fået mange brikker til at falde på plads, herunder at forskelle og uenigheder ikke behøver at indebære konflikt, men at konflikter er et menneskeligt grundvilkår, som vi må og kan lære at håndtere, samt at der ikke findes magtfri rum. Efter at have arbejdet ved domstolene i 20 år, herunder 10 år som retsmægler, trængte jeg til at fordybe mig i litteraturen og at arbejde med min metode. Uddannelsen giver empowerment til ikke bare at være i rum med, men at møde mennesker i svær konflikt og mod til at bruge de værktøjer, der i situationen giver mening for at hjælpe dem til at møde hinanden.”

Anne-Marie Boysen, dommerfuldmægtig, Retten i Glostrup
 
 

”Personligt betyder det rigtig meget at få lov til at dygtiggøre mig på nogle områder som jeg synes er spændende og som giver mening for mig både fagligt og på det private plan."

Mette Wind, Leder af området for særforanstaltninger, afdelingerne Tårnby og Løvhøj, Sødisbakke, Region Nordjylland
Læs hele interviewet med centerleder Agnete Lund og leder Mette Wind
 
 
"Jeg har hatt bruk for kunnskapen fra utdannelsen hver eneste dag, både på det personlige plan, i samfunnslivet og i erhvervslivet. Efter uddannelsen har min advokatvirksomhet endret seg betydelig – det er nå en virksomhet som drives under vignetten ’konstruktiv konflikthåndtering’, hvilket jeg har stor suksess med. Dertil kjennes det altså godt å arbeide med ting som har betydning for mange mennesker.”

Trond Lexau, advokat i egen praksis, Bergen, Norge. Dertil formand for foreningen Nordiske Mediatorer MMCR
 
 
"Uddannelsen har betydet og betyder stadig meget for mig. Den er skruet godt sammen, og de undervisere jeg har mødt har været top engagerede og fremme i skoene fagligt set. De mennesker jeg blev uddannet med er den dag i dag en vigtig del af mit netværk, og vi er nogle stykker som stadig samles for at blive klogere på vores praksis.”

Henriette Højsteen, Forstander, Plejehjemmet Slottet, Københavns Kommune
 
"I mit virke i den finansielle sektor er jeg blevet overrasket over, hvor meget ressourcespild og skade på person og virksomhed, der sker gennem ukonstruktiv håndtering af konflikter. Det var denne opmærksomhed, som gjorde, at jeg søgte ind på uddannelsen. Masteren har hjulpet mig til at se konflikter som et neutralt livsvilkår uanset kontekst. Det interessante er, om vi håndterer konflikterne konstruktivt eller destruktivt. At indse dette har betydet utrolig meget for mig personligt. Hver dag er en legeplads for at prøve mig selv og min erhvervede viden og erfaring af i både privat og erhvervsmæssig sammenhæng.”

Preben Rügge, Mediator at European Investment Bank, Luxembourg