Om konflikter og konfliktmægling

 

Nyt hold til september  

Master i Konfliktmægling starter nyt hold i september 2022.
Der er optag i foråret 2022 med ansøgningsfristen den 21. marts 2022.

Konflikter er et livsvilkår. De kan have store negative menneskelige og økonomiske konsekvenser for individer, organisationer og samfund. Omvendt kan konflikter også føre til, at vi lærer nyt om os selv og en verden under stadig forandring. På Master i Konfliktmægling bliver du uddannet i mægling og i at bane vej gennem kaos og konflikt til forståelse, forhandling og gensidigt tilfredsstillende løsninger.

Master i Konfliktmægling er en kompetencegivende mæglingsuddannelse, der giver deltagerne et solidt teoretisk og praktisk fundament til at håndtere konflikter på en konstruktiv og professionel måde.

Uddannelsen forbinder det individuelle plan med det samfundsmæssige, og bibringer dermed deltagerne en helhedsforståelse af konflikter. Der indgår fag som konfliktmægling, konfliktforståelse, konflikt og samfund både nationalt og internationalt, interkulturel forståelse, forhandling og kommunikation - alle på et højeste faglige niveau. Læs mere om konflikter og konfliktmægling.

Folder

Studerende

Anne-Marie Boysen

"Efter at have arbejdet ved domstolene i 20 år, herunder 10 år som retsmægler, trængte jeg til at fordybe mig i litteraturen og at arbejde med min metode. Uddannelsen giver empowerment til at møde mennesker i svær konflikt og mod til at bruge de værktøjer, der i situationen giver mening for at hjælpe dem til at møde hinanden.”

Læs mere: Hvad siger de studerende?

Relaterede uddannelser