Informationsmøde om Master i Konfliktmægling

Der afholdes informationsmøde om Master i Konfliktmægling torsdag den 14. maj 2020 kl. 10.00 – 10.45. Infomødet foregår online via værktøjet Zoom. Læs mere og tilmeld dig her.

Master i Konfliktmægling 2020-22

Der starter et nyt hold på Master i Konfliktmægling til september 2020.

Du kan downloade folderen for Master i Konfliktmægling 2020-22 til højre på siden, eller bestille den i fysisk form ved at udfylde formularen under fanen ”Information om uddannelsen” til venstre på siden.

Læs mere om ansøgning, pris og praktik under fanerne til venstre på siden.

Om konflikter og konfliktmægling

 

Konflikter er et livsvilkår. De kan have store negative menneskelige og økonomiske konsekvenser for individer, organisationer og samfund. Omvendt kan konflikter også føre til, at vi lærer nyt om os selv og en verden under stadig forandring. På Master i Konfliktmægling bliver du uddannet i mægling og i at bane vej gennem kaos og konflikt til forståelse, forhandling og gensidigt tilfredsstillende løsninger.

Master i Konfliktmægling er en kompetencegivende mæglingsuddannelse, der giver deltagerne et solidt teoretisk og praktisk fundament til at håndtere konflikter på en konstruktiv og professionel måde.

Uddannelsen forbinder det individuelle plan med det samfundsmæssige, og bibringer dermed deltagerne en helhedsforståelse af konflikter. Der indgår fag som konfliktmægling, konfliktforståelse, konflikt og samfund både nationalt og internationalt, interkulturel forståelse, forhandling og kommunikation - alle på et højeste faglige niveau. Læs mere.

Folder

Studerende

Anne-Marie Boysen

"Efter at have arbejdet ved domstolene i 20 år, herunder 10 år som retsmægler, trængte jeg til at fordybe mig i litteraturen og at arbejde med min metode. Uddannelsen giver empowerment til at møde mennesker i svær konflikt og mod til at bruge de værktøjer, der i situationen giver mening for at hjælpe dem til at møde hinanden.”

Læs mere: Hvad siger de studerende?

Relaterede uddannelser