Positiv anmeldelse af Bente Kristiansens bog om akademisk skrivning – Københavns Universitet

24. oktober 2017

Positiv anmeldelse af Bente Kristiansens bog om akademisk skrivning

Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift bringer en positiv anmeldelse af læringskonsulent Bente Kristiansens bog Om at skrive på universitetet.

Bogen anbefales til undervisere, der gerne vil udvikle deres studerendes skriveevner:

”Der findes rigtig mange bøger om skrivning, men Bente Kristiansens bog ’Om at skrive på universitetet’ skal bestemt stå på min hylde, fordi den har så mange velbeskrevne og anvendelige skriveøvelser, som jeg direkte kan bruge i min undervisning. Og jeg håber, den finder vej til hylderne hos alle de undervisere, der er frustrerede over deres studerendes skriveevner.”

Læs hele anmeldelsen her:

Godskesen, Mirjam (2017): Om at skrive på universitetet. Til undervisere, der vil støtte deres studerende i at skrive. Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift (23), s. 89–91.