Indbydelse til Universitetets Døgn – Københavns Universitet

Det Juridiske Fakultet > Globale nyheder > Indbydelse til Univers...

02. september 2008

Indbydelse til Universitetets Døgn

Kære studerende og medarbejdere,

Velkommen tilbage fra sommerferie.

Københavns Universitet er Nordens førende og i rivende udvikling. Det bør fejres! Det kan samtidig være en lejlighed til at sætte fokus på, hvordan vi kan blive endnu bedre.

Det er mig derfor en stor glæde at invitere til en ny og årligt tilbagevendende begivenhed for alle på Københavns Universitet: Universitetets Døgn den 9. og 10. oktober 2008.

I løbet af 24 timer vil du sammen med dine kolleger og studerende fra hele universitetet kunne opleve nye sider af de fire campusområder på en involverende og underholdende måde. Der er mange aktiviteter at vælge imellem.

Når døgnet er omme, vil du forhåbentlig have opdaget nye sider af dit universitet, og du vil have haft mulighed for at give dine konstruktive forslag og input til, hvordan universitetet skal være i fremtiden ved at deltage i tværfakultære workshops. Disse er forberedt af hvert af universitetets 8 fakulteter, og ledelsen vil efterfølgende samle op og arbejde videre med de indkomne forslag.

Du kan også være med i CPH Campus Race - et cykelløb, der fører deltagerne rundt på samtlige fire campusområder - og feste sammen med resten af dit universitet i et kæmpe klimakaostelt med levende kameler og lækker mad.

Jeg ser frem til et festligt og inspirerende arrangement.

Vel mødt,

Ralf Hemmingsen

Rektor

Læs det fulde program og tilmeld dig med det samme på: http://www.universitetetsdoegn.ku.dk/