Velkomstreception for første hold af ILECMA-studerende – Københavns Universitet

Det Juridiske Fakultet > Globale nyheder > Velkomstreception for ...

01. oktober 2009

Velkomstreception for første hold af ILECMA-studerende

Studerende ved ILECMA

Rummet klinger af flydende engelsk. Det første hold af studerende fra fakultetets nye toårige internationale kandidatuddannelse er samlet til dekanens velkomstreception. 

Pionererne kommer fra så forskellige steder som Italien, Østeuropa, Tyskland, USA og Skandinavien. 

Uddannelsen hedder ILECMA og udbydes i et samarbejde mellem Københavns Universitet og CBS. For at sikre et fagligt og internationalt udfordrende miljø er der høje adgangskrav og få studiepladser. 

Jesper Lau HansenILECMA står for International Law, Economics and Management og kombinerer jura, ledelse og økonomi. Ifølge de studerende er det netop kombinationen af tre så væsentlige fagområder og et internationalt perspektiv, der har været udslagsgivende - og har fået 7 danske og 11 internationale studerende til at vælge netop den uddannelse. 

Forventningerne er høje - som den fagansvarlige fra KU, juraprofessor Jesper Lau Hansen, bemærker. Både til uddannelsen og til de studerende. Når studietiden er forbi, skal de studerende gerne kunne håndtere komplekse juridiske, økonomiske og ledelsesmæssige udfordringer på et højt internationalt niveau.

Studerende ved ILECMAILECMA er en af Københavns Universitets prestigefyldte Copenhagen Masters of Excellence - et nyt internationalt tiltag på uddannelsesområdet. KU's mål er inden 2012 at etablere 15-20 toårige engelsksprogede kandidatuddannelser, der kan tiltrække dygtige danske og internationale studerende, som sammen kan skabe et internationalt studiemiljø i verdensklasse.

Læs mere om ILECMA.