EU-holdet videre fra den skriftlige runde – Københavns Universitet

Det Juridiske Fakultet > Globale nyheder > EU-holdet videre fra d...

29. januar 2009

EU-holdet videre fra den skriftlige runde

Resultaterne fra den skriftlige runde i dette års EU-processpil er netop blevet offentliggjort. Københavns Universitet har kvalificeret sig til de mundtlige regionalfinaler med et hold bestående af Nanna Jensen, Uffe Habekost Sørensen, Louise Tandrup Christensen og Peter Stassen.

Samlet er 48 hold gået videre ud af de ca. 110 universiteter fra hele verden, der deltager, og de udvalgte 48 hold skal dyste i fire regionalfinaler i henholdsvis Sofia (Bulgarien), Boston (USA), Napoli (Italien) og Bangor (Wales).

Holdet fra Københavns Universitet skal til regionalfinalen i Sofia den 19-22. februar, hvor der vanen tro venter et par hårde runder med procedure og spørgsmål på fransk og engelsk. Holdet har afsat den næste måneds tid til intensiv træning i procedure og sprog, inden turen går til Bulgarien.

Dette års case vedrører statsstøtte, den fri etableringsret og adgangen til aktindsigt i statsstøttesager. Holdet er sponsoreret af Kammeradvokaten og vejledes af advokat Peter Hedegaard Madsen og advokat Peter Biering.

Læs mere om EU-processpillet.