Copenhagen Pride – Københavns Universitet

10. august 2011

Copenhagen Pride

3 budskaber: Lov til refleksion, Lov til originalitet, Lov til kærlighed   

Det Juridiske Fakultet deltager i år i den farvestrålende gadeparade Pride Parade, der afslutter årets Copenhagen Pride.
 
Fakultetet deltager under sloganet: "Lov til..." Et udtryk, der både kan henvise til en retsbestemmelse, men også til en rettighed eller mulighed, som ingen kan tage fra én. Sloganet efterfølges af ord, som både kan forstås i en juridisk og mere frihedsorienteret kontekst - fx "lov til kærlighed" og "lov til beskyttelse".
 
Som landets største juridiske uddannelsesinstitution er fakultetet et farverigt og mangfoldigt sted - både for ansatte og studerende. Det ønsker fakultetet at markere med tilstedeværelsen i Pride Parade.

Håbet med fakultetets slogan er, at det kan være med til at understrege, at det som altid er vigtigt, at der uddannes kompetente juridiske kandidater. Det bedste middel mod love og paragraffer, der i særlig grad kan ramme bestemte befolkningsgrupper - i denne sammenhæng homo-, bi- og transeksuelle - er at uddanne juridiske kandidater, der er i stand til at perspektiver og reflektere samfundets love og levere en skarp juridiske analyse af deres konsekvenser.
 
Mød Det Juridiske Fakultet i Pride Parade lørdag den 20. august 2011.

Læs mere: http://www.copenhagenpride.dk/