Konferencen "Tax Research of the Year" – Københavns Universitet

FIRE > Arrangementer > Konferencen "Tax Resea...

Konferencen "Tax Research of the Year"

FIRE – Fiscal Relations Research Group har hermed fornøjelsen af at invitere alle interesserede, herunder studerende, forskere, praktikere fra erhvervslivet og offentlige virksomheder m.v., til at høre mere om den nyeste og mest aktuelle forskning inden for dansk og international skatte- og afgiftsret. Formålet med konferencen – der vil være en årligt tilbagevendende begivenhed – er således bredt at give alle mulighed for at kunne følge med i, hvad der sker her og nu og i nærmeste fremtid i forskningsverdenen inden for skatter og afgifter.

Konferencen ligger i direkte forlængelse af FIRE’s 2-dages ph.d.-seminar ”Methods and methodology in tax law related areas”, som FIRE afholder for danske og internationale ph.d.-studerende i samarbejde med Lunds Universitet og Syddansk Universitet. Dermed håber vi at kunne få god mulighed for at øge kendskabet til internationale ph.d.-projekter, der har relevans for det danske skatte- og afgiftsmiljø.

På konferencen vil vinderen af Årets Bedste Speciale, cand.jur. Isabella Hinze Glenstrøm, Plesner, få overrakt FIRE-prisen, efter hun har holdt et oplæg om sit speciale: In dubio pro fisco princippet i afgiftssager om tilbagebetaling.

Det foreløbige program for konferencen den 21. juni 2017 kl. 9.30 – 16.00 samt reception ser sådan ud, idet formiddagens program er på engelsk, mens eftermiddagens program er på dansk:

Følgende talere er f.eks. på programmet:

  • Adjunkt Frederik Waage, Syddansk Universitet
  • Professor Rasmus Kristian Feldthusen, Københavns Universitet
  • Postdoc Frank Høgholm Pedersen, Syddansk Universitet
  • Associate Professor Maria Hilling, Lund University
  • Assistant Professor Jana Tepperová, University of Economics, Prague
  • Assistant Professor Beatriz Martinez Romera, University of Copenhagen.

Se programmet her (pdf)

Konferencen afholdes på Søndre Campus, Alf Ross Auditoriet, 3. sal, lokale 9A.3.01, Karen Blixens Plads 16, 2300 København S. Metroen på Islands Brygge er lige ved siden af, og når man går skråt hen over parkeringspladsen, er indgangsdøren til højre for den store grå firkant.

Tilmelding er nødvendig via denne tilmeldingsformular. Vi skal gøre opmærksom på, at konferencen vil blive holdt for åbne døre, således at deltagerne er velkomne til at komme og gå alt efter tid og interesse for de forskellige oplæg på dagen. 

Vi glæder os til at se jer til denne spændende dag i skatte- og afgiftsforskningens tegn!

Adjunkt Karina Kim Egholm Elgaard og professor Rasmus Kristian Feldthusen