Seminar om ESS-forskningsprojektet i Lund og skatteforhold – Københavns Universitet

FIRE > Arrangementer > Seminar om ESS-forskni...

Seminar om ESS-forskningsprojektet i Lund og skatteforhold

Lunds Skatteakademi inviterer til seminar om skattespørgsmål og skattepolitik i forbindelse med det store forskningsprojekt European Spallation Source (ESS) i Lund.

Seminaret er et samarbejde mellem forskere ved Lunds Universitet, Københavns Universitet og det svenske Skatteverket. Formålet med seminaret er at identificere og diskutere skatteforhold i forbindelse med etableringen og driften af ESS-projektet i Lund. Der er særligt fokus på ESS-organisationsformen som et ERIC, og det faktum, at en stor del af finansieringen sker gennem in-kind contributions, samt at ESS er et internationalt integrationsprojekt, hvor det er ambitionen at tiltrække internationale topforskere.

Talerne er docent Axel Hilling og fil. dr. Olof Hallonsten, Lunds Universitet, ph.d. Karina Kim Egholm Elgaard, Københavns Universitet, samt Tommy Persson, Marie Jonsson og Björn Anefur, Skatteverket.  

Seminaret afholdes tirsdag den 21. marts 2017 kl. 16 – 17.45 med invitation til at deltage i et efterarrangement med vin og sandwich. Adressen er Telaris, Juridiska fakulteten, Lilla Gråbrödersgatan 4, Lund.

Tilmeld dig seminaret.

Med venlig hilsen

FIRE – Research Group for Fiscal Relations, Lunds Skatteakademi og Skatteverket