Reception for det nye e-tidsskrift UCPH Fiscal Relations Law Journal – Københavns Universitet

FIRE > Arrangementer > Reception for det nye ...

Reception for det nye e-tidsskrift UCPH Fiscal Relations Law Journal

FIRE – Fiscal Relations Research Group, Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet, inviterer hermed alle interesserede til en uformel og hyggelig reception den 25. maj 2018 kl. 15 – 16.30 i anledning af offentliggørelsen af det nye Open Access e-tidsskrift ”UCPH Fiscal Relations Law Journal” (FIRE Journal) og udgivelsen af det første nummer af tidsskriftet.

Tidsskriftet modtager videnskabelige og innovative artikler fra forskere, praktikere, nyuddannede og studerende, der bredt vedrører skatte- og afgiftsret samt øvrige fiskale forhold. Tidsskriftet modtager gerne tværfaglige eller tværdisciplinære artikler, ligesom tidsskriftet særligt gerne modtager innovative forskningsbidrag, der f.eks. anvender nye metoder eller teorier, eller tilbyder nye løsninger på fiskale problemer. Tidsskriftet vil publicere artikler på engelsk, dansk, svensk og norsk.

Etableringen af tidsskriftet er en integreret del af et innovationsprojekt, som er finansieret af Fonden for Entreprenørskab. Formålet med projektet er at skabe en innovativ læringsplatform, gennem hvilken studerende kan opnå kompetencer inden for innovation og entreprenørskab ved at yde en aktiv og selvstændig indsats i tæt samarbejde med forskere fra universitetet og praktikere fra det private og offentlige erhvervsliv. Studerende, der tager kurset Innovation og entreprenørskab inden for skatte- og afgiftsret, skriver således som deres eksamensopgave en artikel, der er velegnet til at blive udgivet i tidsskriftet. Se mere om projektet her.

Det uformelle og afslappede program er som følger (både på dansk og engelsk):

  • Velkomst v. dekan og professor Jacob Graff Nielsen, Københavns Universitet
  • Præsentation af projektet og tidsskriftet v. lektor Karina Kim Egholm Elgaard, Københavns Universitet
  • Tillykke til forfatterne af artiklerne i det første nummer af tidsskriftet
  • Tillykke til de studerende, der har gennemført det første kursus, med diplomoverrækkelse af Pernille Berg, Fonden for Entreprenørskab
  • Et par ord fra Pernille
  • Projektets og tidsskriftets mål og visioner for fremtiden v. Karina
  • Hyggesnak over et glas og lidt snacks.

Receptionen afholdes i konferencerum/flexrum, 8A-0-57, Karen Blixens Plads 16 / Njalsgade 76, 2300 København S. Lokalet ligger i stuen i det store atrium bag ved Videncenteret (gul afdeling). Fra Islands Brygge metro går man skråt hen over parkeringspladsen (indkørsel fra Ørestads Boulevard) til den grå firkant, ind ad hovedindgangen og ned for enden til gul afdeling.

Tid: Fredag 25. maj 2018, kl. 15.00-16.30

Sted: Konferencerum/flexrum, 8A-0-57, Karen Blixens Plads 16 / Njalsgade 76, 2300 København S. Lokalet ligger i stuen i det store atrium bag ved Videncenteret (gul afdeling)

Tilmelding

Alle er velkomne, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding senest 25. maj 2018 kl. 15.00 via denne tilmeldingsform.

Videofilmning

Vi gør opmærksom på, at arrangementet vil blive videofilmet til brug for senere markedsføring af innovationsprojektet.

Vi glæder os meget til at fejre denne store dag med jer!

Med venlig hilsen

Lektor Karina Kim Egholm Elgaard og professor Rasmus Kristian Feldthusen

Gruppekoordinatorer for FIRE – Fiscal Relations Research Group