Åbningsreception for Søndre Campus' hub - mød UCPH Fiscal Relations Law Journal! – Københavns Universitet

FIRE > Arrangementer > Åbningsreception for S...

Åbningsreception for Søndre Campus' hub - mød UCPH Fiscal Relations Law Journal!

Er du nysgerrig på innovation og entreprenørskab? Og hvordan du kan få udgivet din egen artikel? Så kom og hør mere om UCPH Fiscal Relations Law Journal – FIRE Journal ved åbningsreceptionen for Søndre Campus’ hub / KU PLUS den 19. juni 2017 fra kl. 15, lok. 4A.1.13, hvor du kan møde et par ansigter fra redaktionen, som står klar til at svare på spørgsmål og hjælpe dig i gang.

Se programmet her

FIRE Journal er et nyt elektronisk tidsskrift inden for skatte- og afgiftsret, hvor studerende i tæt samarbejde med en supervisor (forsker fra universitetet eller praktiker fra erhvervslivet) kan skrive videnskabelige og innovative artikler. Det er derfor den oplagte mulighed for at få sit eget værk publiceret igennem tidsskriftet.

Kom til åbningsreceptionen, hvis du vil høre mere om FIRE Journal, eller hvis du allerede nu ønsker at finde inspiration til at komme i gang med en artikel. Da tidsskriftet henvender sig bredt i forhold til alle juridiske og tværfaglige discipliner, kan alle være med, når blot der er en skatte- eller afgiftsretlig vinkel på artiklen. Til åbningsreceptionen har vi forberedt en sjov leg, som kan være med til at kickstarte din kreativitet og idétænkning! 

Vi glæder os til at se dig! 

Med venlig hilsen

Maiken Stensgaard Hølmkjær, Ann Kristin Løvstrøm, Werner Schäfke og Karina Kim Egholm Elgaard