Konference om moms og fast ejendom


Københavns Universitet v. FIRE – Fiscal Relations Research Group og Aarhus Universitet i samarbejde med Bech-Bruun, Deloitte, EY, Kromann Reumert og Plesner, har hermed fornøjelsen af at invitere alle interesserede fra det private og offentlige erhvervsliv, bygge- og ejendomsbranchen, den finansielle sektor/investorer, universiteterne, studerende mv. til en spændende heldagskonference om moms og fast ejendom den 5. maj 2020 i Festsalen, som ligger midt i hjertet af København.

På konferencen vil der være oplæg og paneldebatter fra nogle af Danmarks førende momseksperter og –specialister inden for følgende emner: De nye regler om udtagningsmoms vedr. fast ejendom, forskellige problematikker i KPC Herning-sagen, moms og ekspropriation af fast ejendom, ny eller eksisterende økonomisk virksomhed?, brug eller misbrug i skatteretten, samt virksomhedsoverdragelse og fast ejendom.

Den internationale taler på konferencen er professor Ad van Doesum, Maastricht University og PwC, der vil holde et oplæg om ”EU case law regarding VAT and immovable property”. 

Program

Programmet for konferencen den 5. maj 2020 kl. 09.30 – 16.30 med efterfølgende reception og networking.  

Konferencen afholdes i Festsalen, Frue Plads 4, 1168 København K. Festsalen ligger lige over for Vor Frue kirke, og tæt på Nørreport station.

Tilmelding

I bedes tilmelde jer konferencen senest den 1. maj 2020 kl. 12.00 via denne tilmeldingsformular.

Deltagergebyret er 800 kr. ekskl. moms. For forskere, der er ansat på fuld tid, er deltagergebyret 400 kr. ekskl. moms. Ph.d.-studerende og studerende kan deltage uden at betale gebyr.

Deltagerbevis

Der kan udstedes deltagerbevis som dokumentation til brug for f.eks. efter-/videreuddannelse for advokater og rådgivere efter ønske og via denne tilmeldingsformular.


Vi glæder os meget til at se jer.

Med venlig hilsen

Lektor Karina Kim Egholm Elgaard, Københavns Universitet v. FIRE – Fiscal Relations Research Group

Professor Dennis Ramsdahl Jensen og professor Henrik Stensgaard, Aarhus Universitet

Advokat og partner Thomas Frøbert og advokat Birka Mouritzen, Bech-Bruun

Partner Cliff Kristofferssen og partner Palle Kauffmann, Deloitte

Partner Mick Jørgensen og partner Asger Hauchrog Engvang, EY

Advokat og partner Arne Møllin Ottosen og advokat og partner Michael Nørremark, Kromann Reumert

Advokat og partner Søren Lehmann Nielsen og advokat Mette Juul, Plesner