UCPH VAT Link-seminar om den nye EU-dom, der underkender dansk momspraksis

Forskningsgruppen FIRE – Fiscal Relations Research Group, Københavns Universitet, inviterer til momsseminar sammen med advokat Thomas Frøbert, partner fra Bech-Bruun, som førte den såkaldte “KPC-sag” ved EU-Domstolen samt med advokat Birka Mouritzen fra Bech-Bruun.

Emnet for UCPH VAT Link-seminaret i samarbejde med Bech-Bruun den 24. september 2019 kl. 17-19, er en kort introduktion til momsreglerne for salg af fast ejendom med særlig fokus på problemstillingerne i sag C-71/18, KPC Herning, som blev afsagt den 4. september 2019. Herefter vil advokaterne Thomas Frøbert og Birka Mouritzen diskutere sagens forskellige aspekter, herunder hvornår en gammel bygning, der skal nedrives, kan anses for at være en byggegrund med momspligt til følge. Der vil være plads til spørgsmål både under og efter oplægget. Se nærmere om programmet.

Seminaret afholdes i Alf Ross Auditorium, lok. 9A.3.01, der ligger på 3. sal. Efter hovedindgangen gå lige ud og ned til gul trappe/elevator. Adressen er Københavns Universitet, Det Juridiske fakultet, Njalsgade 76, 2300 København S. Fra metroen Islands Brygge går man skråt over parkeringspladsen, så er hovedindgangen til højre for den grå firkant. Der er indkørsel til parkeringspladsen fra Ørestads Boulevard. P-billetter kan enten fås i Videnskranken, som man går forbi i stueplan, eller hos Karina Elgaard.

Seminaret er gratis og for alle, men af hensyn til forplejningen bedes I tilmelde jer på denne tilmeldingsformular senest den 23. september 2019 kl. 12.00.

Hvis du brænder for moms – så kom og vær med!

Vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen

Lektor Karina Kim Egholm Elgaard, FIRE – Fiscal Relations Research Group

Advokat Thomas Frøbert, partner i Bech-Bruun

Advokat Birka Mouritzen, Bech-Bruun