Efterskælv fra kolonierne: Perspektiv. Imperium og nationalstat er ikke hinandens modsætninger. Den postkoloniale tankegang gør sociologen Krishan Kumar op med i en ny bog. I stedet er nationalisme afgørende for imperiers udvikling

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Feature articleCommunication

Standard

Efterskælv fra kolonierne : Perspektiv. Imperium og nationalstat er ikke hinandens modsætninger. Den postkoloniale tankegang gør sociologen Krishan Kumar op med i en ny bog. I stedet er nationalisme afgørende for imperiers udvikling. / Bang, Peter Fibiger.

In: Weekendavisen, Vol. Ideer, No. 29, 20.07.2018, p. 12.

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Feature articleCommunication

Harvard

Bang, PF 2018, 'Efterskælv fra kolonierne: Perspektiv. Imperium og nationalstat er ikke hinandens modsætninger. Den postkoloniale tankegang gør sociologen Krishan Kumar op med i en ny bog. I stedet er nationalisme afgørende for imperiers udvikling', Weekendavisen, vol. Ideer, no. 29, pp. 12.

APA

Bang, P. F. (2018). Efterskælv fra kolonierne: Perspektiv. Imperium og nationalstat er ikke hinandens modsætninger. Den postkoloniale tankegang gør sociologen Krishan Kumar op med i en ny bog. I stedet er nationalisme afgørende for imperiers udvikling. Weekendavisen, Ideer(29), 12.

Vancouver

Bang PF. Efterskælv fra kolonierne: Perspektiv. Imperium og nationalstat er ikke hinandens modsætninger. Den postkoloniale tankegang gør sociologen Krishan Kumar op med i en ny bog. I stedet er nationalisme afgørende for imperiers udvikling. Weekendavisen. 2018 Jul 20;Ideer(29):12.

Author

Bang, Peter Fibiger. / Efterskælv fra kolonierne : Perspektiv. Imperium og nationalstat er ikke hinandens modsætninger. Den postkoloniale tankegang gør sociologen Krishan Kumar op med i en ny bog. I stedet er nationalisme afgørende for imperiers udvikling. In: Weekendavisen. 2018 ; Vol. Ideer, No. 29. pp. 12.

Bibtex

@article{26909be6f19e4f3ea7fc57c537af3407,
title = "Eftersk{\ae}lv fra kolonierne: Perspektiv. Imperium og nationalstat er ikke hinandens mods{\ae}tninger. Den postkoloniale tankegang g{\o}r sociologen Krishan Kumar op med i en ny bog. I stedet er nationalisme afg{\o}rende for imperiers udvikling",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, Imperier, Kolonialisme",
author = "Bang, {Peter Fibiger}",
year = "2018",
month = jul,
day = "20",
language = "Dansk",
volume = "Ideer",
pages = "12",
journal = "Weekendavisen",
issn = "0106-4142",
publisher = "Berlingske Media A/S",
number = "29",

}

RIS

TY - INPR

T1 - Efterskælv fra kolonierne

T2 - Perspektiv. Imperium og nationalstat er ikke hinandens modsætninger. Den postkoloniale tankegang gør sociologen Krishan Kumar op med i en ny bog. I stedet er nationalisme afgørende for imperiers udvikling

AU - Bang, Peter Fibiger

PY - 2018/7/20

Y1 - 2018/7/20

KW - Det Humanistiske Fakultet

KW - Imperier

KW - Kolonialisme

M3 - Bidrag til avis - Kronik

VL - Ideer

SP - 12

JO - Weekendavisen

JF - Weekendavisen

SN - 0106-4142

IS - 29

ER -

ID: 199759256