At spise-ikke kun et spørgsmål om mad: Introduktion

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

Standard

At spise-ikke kun et spørgsmål om mad : Introduktion. / Torsten Risør, Ann Dorrit Guassora, Birgit H. Petersson.

In: Tidsskrift for forskning i sygdom og samfund, Vol. 8, No. 14, 06.2011, p. 5-16.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

Harvard

Torsten Risør, Ann Dorrit Guassora, Birgit H. Petersson 2011, 'At spise-ikke kun et spørgsmål om mad: Introduktion', Tidsskrift for forskning i sygdom og samfund, vol. 8, no. 14, pp. 5-16.

APA

Torsten Risør, Ann Dorrit Guassora, Birgit H. Petersson (2011). At spise-ikke kun et spørgsmål om mad: Introduktion. Tidsskrift for forskning i sygdom og samfund, 8(14), 5-16.

Vancouver

Torsten Risør, Ann Dorrit Guassora, Birgit H. Petersson. At spise-ikke kun et spørgsmål om mad: Introduktion. Tidsskrift for forskning i sygdom og samfund. 2011 Jun;8(14):5-16.

Author

Torsten Risør, Ann Dorrit Guassora, Birgit H. Petersson. / At spise-ikke kun et spørgsmål om mad : Introduktion. In: Tidsskrift for forskning i sygdom og samfund. 2011 ; Vol. 8, No. 14. pp. 5-16.

Bibtex

@article{e420455ed5914b60a716db41b9224b65,
title = "At spise-ikke kun et sp{\o}rgsm{\aa}l om mad: Introduktion",
abstract = "Forholdet mellem kost og sundhed er emne for debat, forskning og praksis i og udenfor sundhedsv{\ae}senet. Men det at spise – ikke blot kostens indhold, men den faktiske praksis hvor mad indtages som en integreret del af vores daglige liv – diskuteres mindre. Ikke desto mindre udg{\o}r denne aktivitet p{\aa} forskellige m{\aa}der en kontaktflade mellem menneskers sociale liv og deres helbred. Det er denne kontaktflade vi {\o}nsker at s{\ae}tte fokus p{\aa} med dette temanummer",
keywords = "Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",
author = "Birgit Petersson and {Torsten Ris{\o}r, Ann Dorrit Guassora, Birgit H. Petersson}",
year = "2011",
month = jun,
language = "Dansk",
volume = "8",
pages = "5--16",
journal = "Tidsskrift for forskning i sygdom og samfund",
issn = "1604-3405",
publisher = "Medicinsk Antropologisk Forum",
number = "14",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - At spise-ikke kun et spørgsmål om mad

T2 - Introduktion

AU - Petersson, Birgit

AU - Torsten Risør, Ann Dorrit Guassora, Birgit H. Petersson

PY - 2011/6

Y1 - 2011/6

N2 - Forholdet mellem kost og sundhed er emne for debat, forskning og praksis i og udenfor sundhedsvæsenet. Men det at spise – ikke blot kostens indhold, men den faktiske praksis hvor mad indtages som en integreret del af vores daglige liv – diskuteres mindre. Ikke desto mindre udgør denne aktivitet på forskellige måder en kontaktflade mellem menneskers sociale liv og deres helbred. Det er denne kontaktflade vi ønsker at sætte fokus på med dette temanummer

AB - Forholdet mellem kost og sundhed er emne for debat, forskning og praksis i og udenfor sundhedsvæsenet. Men det at spise – ikke blot kostens indhold, men den faktiske praksis hvor mad indtages som en integreret del af vores daglige liv – diskuteres mindre. Ikke desto mindre udgør denne aktivitet på forskellige måder en kontaktflade mellem menneskers sociale liv og deres helbred. Det er denne kontaktflade vi ønsker at sætte fokus på med dette temanummer

KW - Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 8

SP - 5

EP - 16

JO - Tidsskrift for forskning i sygdom og samfund

JF - Tidsskrift for forskning i sygdom og samfund

SN - 1604-3405

IS - 14

ER -

ID: 33573272