Anmeldelse af: Norsk Språkhistorie I. Mønster. Redigeret af Helge Sandøy. Oslo: Novus Forlag. 2016. 681 s. ISBN 978-82-7099-847-0

Research output: Contribution to journalLiterature reviewResearchpeer-review

Standard

Anmeldelse af: Norsk Språkhistorie I. Mønster. Redigeret af Helge Sandøy. Oslo: Novus Forlag. 2016. 681 s. ISBN 978-82-7099-847-0. / Heltoft, Lars.

In: Maal og Minne, Vol. 2020 (1), 2020.

Research output: Contribution to journalLiterature reviewResearchpeer-review

Harvard

Heltoft, L 2020, 'Anmeldelse af: Norsk Språkhistorie I. Mønster. Redigeret af Helge Sandøy. Oslo: Novus Forlag. 2016. 681 s. ISBN 978-82-7099-847-0', Maal og Minne, vol. 2020 (1).

APA

Heltoft, L. (Accepted/In press). Anmeldelse af: Norsk Språkhistorie I. Mønster. Redigeret af Helge Sandøy. Oslo: Novus Forlag. 2016. 681 s. ISBN 978-82-7099-847-0. Maal og Minne, 2020 (1).

Vancouver

Heltoft L. Anmeldelse af: Norsk Språkhistorie I. Mønster. Redigeret af Helge Sandøy. Oslo: Novus Forlag. 2016. 681 s. ISBN 978-82-7099-847-0. Maal og Minne. 2020;2020 (1).

Author

Heltoft, Lars. / Anmeldelse af: Norsk Språkhistorie I. Mønster. Redigeret af Helge Sandøy. Oslo: Novus Forlag. 2016. 681 s. ISBN 978-82-7099-847-0. In: Maal og Minne. 2020 ; Vol. 2020 (1).

Bibtex

@article{358c00978eba47838f847caee75bc448,
title = "Anmeldelse af: Norsk Spr{\aa}khistorie I. M{\o}nster. Redigeret af Helge Sand{\o}y. Oslo: Novus Forlag. 2016. 681 s. ISBN 978-82-7099-847-0",
abstract = "Anmeldelse af Norsk Spr{\aa}khistorie I. M{\o}nster.",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, Struktur, m{\o}nstre, omlyd, centrum og periferi, gammelnorsk morfologi, gammelnorsk syntaks",
author = "Lars Heltoft",
year = "2020",
language = "Dansk",
volume = "2020 (1)",
journal = "Maal og Minne",
issn = "0024-855X",
publisher = "Novus forlag",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Anmeldelse af: Norsk Språkhistorie I. Mønster. Redigeret af Helge Sandøy. Oslo: Novus Forlag. 2016. 681 s. ISBN 978-82-7099-847-0

AU - Heltoft, Lars

PY - 2020

Y1 - 2020

N2 - Anmeldelse af Norsk Språkhistorie I. Mønster.

AB - Anmeldelse af Norsk Språkhistorie I. Mønster.

KW - Det Humanistiske Fakultet

KW - Struktur, mønstre, omlyd, centrum og periferi, gammelnorsk morfologi, gammelnorsk syntaks

M3 - Anmeldelse

VL - 2020 (1)

JO - Maal og Minne

JF - Maal og Minne

SN - 0024-855X

ER -

ID: 233654696