3 December 2020

Er EU-regulering af selskabsledelse den rigtige vej at gå for at sikre en bæredygtig omstilling? I givet fald hvordan? (In Danish)

Mandag den 7. december 2020, kl. 9.00 – 11.05. Konferencen afholdes online 

I et samarbejde mellem CBS Center for Corporate Governance, Bestyrelsesforeningen og Dansk Industri sættes der fokus på EU-forslag til regulering af selskabsledelse. Der er udsigt til dramatiske ændringer i dansk og europæisk selskabsledelse, hvis EU vælger at følge anbefalingerne i en omdiskuteret rapport. Rapportens forslag er ret vidtgående… Se agenda her.

Indlæg og debat med bl.a. professorer Jesper Lau Hansen, KU og Steen Thomsen, CBS; Lars Rasmussen, formand for Coloplast A/S og Lundbeck A/S og næstformand i Komitéen for God Selskabsledelse; Jens Moberg, formand i Grundfos Holding A/S; adm. direktør Laila Mortensen fra Industriens pension og formand i Forsikring & Pension; fra Europa-Parlamentet deltager Karen Melchior (B), Linea Søgaard-Lidell (V), Pernielle Weiss (C) samt Niels Fuglsang (A). Claus Richter fra Center for Corporate Governance, CBS og Tom Jacobsgaard fra Bestyrelsesforeningen er moderatorer på dagens seminar.

Tilmelding på foreningens hjemmeside eller på mail: tilmeld@bestyrelsesforeningen.dk.