Coronastatus på Det Juridiske Fakultet - følg med her

25. september

En studerende på kandidatuddannelsen i jura på Københavns Universitets Søndre Campus testes positiv for COVID-19. Den studerende orienteres på e-mail om, at han først må møde op på campus igen, når han ikke længere udgør en smitterisiko.

22. september

En studerende på bacheloruddannelsen i jura på Københavns Universitets Søndre Campus testes positiv for COVID-19. Den studerende orienteres på e-mail om, at hun først må møde op på campus igen, når hun ikke længere udgør en smitterisiko.

16. september

• En ekstern underviser på kandidatuddannelsen i jura på Københavns Universitets Søndre Campus testes positiv for COVID-19. Underviseren har selv taget kontakt til mulige nære kontakter, som har sørget for at gå i isolation og ikke møde på op på campus, før de er testet negativ for coronavirus eller ikke længere udgør en smitterisiko.

• En studerende på bacheloruddannelsen i jura på Københavns Universitets Søndre Campus testes positiv for COVID-19. Den studerende og vedkommendes hold orienteres på e-mail om, at de ikke må møde op på campus, før de er testet negativ for coronavirus eller ikke længere udgør en smitterisiko.

• Endnu en studerende på bacheloruddannelsen i jura på Københavns Universitets Søndre Campus testes positiv for COVID-19. Den studerende orienteres på e-mail om, at hun først må møde op på campus igen, når hun ikke længere udgør en smitterisiko.

14. september

En studerende på bacheloruddannelsen i jura på Københavns Universitets Søndre Campus testes positiv for COVID-19. De studerende på vedkommendes hold orienteres på e-mail om, at de ikke må møde op på campus, før de er testet negativ for coronavirus eller ikke længere udgør en smitterisiko.

30. august

En studerende på bacheloruddannelsen i jura på Københavns Universitets Søndre Campus testes positiv for covid-19. Den pågældende deltog i studiestartsprogrammet med sit hold den 24. og 25. august. Holdet og deres tutorer bliver orienteret på e-mail om, at de ikke må møde op på campus, før de er testet negativ for coronavirus eller ikke længere udgør en smitterisiko. Holdet og deres tutorer udgør den kreds, som vurderes at være i risiko for smitte.

26. august

En studerende på bacheloruddannelsen i jura på Københavns Universitets Søndre Campus testes positiv for covid-19. Den pågældende deltog i studiestartsprogrammet med sit hold den 24. august. Holdet og deres tutorer sendes hjem. De må møde op igen på campus, når de er blevet testet negativ for coronavirus.
Holdet og deres tutorer udgør den kreds, som vurderes at være i risiko for smitte. Der er derfor ingen ændringer i universitetets planlagte aktiviteter for andre hold i studiestartsugen, uge 35.