Test dig selv: Hvor meget ved du egentlig om Danmarks forhold til EU? Tag quizzen og se, om du kan svare på spørgsmål om vores forbehold, om antallet af officielle sprog i EU og om Grønland og Færøernes EU-status.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationEducation

Standard

Test dig selv: Hvor meget ved du egentlig om Danmarks forhold til EU? Tag quizzen og se, om du kan svare på spørgsmål om vores forbehold, om antallet af officielle sprog i EU og om Grønland og Færøernes EU-status. / Broberg, Morten.

Videnskab.dk, ForskerZonen. 2020, Quiz regarding Denmark and the European Union.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationEducation

Harvard

Broberg, M 2020, Test dig selv: Hvor meget ved du egentlig om Danmarks forhold til EU? Tag quizzen og se, om du kan svare på spørgsmål om vores forbehold, om antallet af officielle sprog i EU og om Grønland og Færøernes EU-status. Videnskab.dk, ForskerZonen.

APA

Broberg, M. (2020, Apr 22). Test dig selv: Hvor meget ved du egentlig om Danmarks forhold til EU? Tag quizzen og se, om du kan svare på spørgsmål om vores forbehold, om antallet af officielle sprog i EU og om Grønland og Færøernes EU-status. Videnskab.dk, ForskerZonen.

Vancouver

Broberg M. Test dig selv: Hvor meget ved du egentlig om Danmarks forhold til EU? Tag quizzen og se, om du kan svare på spørgsmål om vores forbehold, om antallet af officielle sprog i EU og om Grønland og Færøernes EU-status. 2020.

Author

Broberg, Morten. / Test dig selv: Hvor meget ved du egentlig om Danmarks forhold til EU? Tag quizzen og se, om du kan svare på spørgsmål om vores forbehold, om antallet af officielle sprog i EU og om Grønland og Færøernes EU-status. 2020. Videnskab.dk, ForskerZonen.

Bibtex

@misc{0be6e339393f4a8c9ed4eddea18f99f3,
title = "Test dig selv: Hvor meget ved du egentlig om Danmarks forhold til EU?: Tag quizzen og se, om du kan svare p{\aa} sp{\o}rgsm{\aa}l om vores forbehold, om antallet af officielle sprog i EU og om Gr{\o}nland og F{\ae}r{\o}ernes EU-status.",
author = "Morten Broberg",
year = "2020",
month = apr,
day = "22",
language = "Dansk",
publisher = "Videnskab.dk, ForskerZonen",
type = "Other",

}

RIS

TY - ICOMM

T1 - Test dig selv: Hvor meget ved du egentlig om Danmarks forhold til EU?

T2 - Tag quizzen og se, om du kan svare på spørgsmål om vores forbehold, om antallet af officielle sprog i EU og om Grønland og Færøernes EU-status.

AU - Broberg, Morten

PY - 2020/4/22

Y1 - 2020/4/22

UR - https://videnskab.dk/kultur-samfund/test-dig-selv-hvor-meget-ved-du-egentlig-om-danmarks-forhold-til-eu

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Videnskab.dk, ForskerZonen

ER -

ID: 243023078