Den 1. januar 2019 tiltræder Anders Henriksen en lederstilling i PET – Københavns Universitet

Dansk > Nyheder > Den 1. januar 2019 til...

06. december 2018

Den 1. januar 2019 tiltræder Anders Henriksen en lederstilling i PET

Efter 8 år på Det Juridiske Fakultet fratræder Anders Henriksen sin stilling som Professor MSO og centerleder for CILCC. Fra den 1. januar 2019 starter han som chef for Center for Terroranalyse (CTA) i Politiets Efterretningstjeneste (PET).

Dekan Jacob Graff Nielsen udtaler: ”Vi er selvfølgelig stolte på fakultetet over, at Anders tiltræder en så vigtig ledelsespost hos PET, som forudsætter både dyb faglig indsigt, politisk forståelse samt gode ledelsesevner. Vi kommer til at savne Anders både som forsker, fagleder for Folkeret og som centerleder for CILCC, hvor han har gjort en stor indsats, og vi vil arbejde for, at han fortsat kan bevare et nær kontakt til fakultetet.”