Databeskyttelsesforordningen: Perspektiver, udfordringer og risici – Københavns Universitet

Databeskyttelsesforordningen: Perspektiver, udfordringer og risici

Kom til konference i anledning af dagen, hvor persondataforordningen træder i kraft. Hør indlæg fra førende eksperter og beslutningstagere og få indblik i, hvordan reglerne vil blive håndhævet.

Fotos og præsentationer - Databeskyttelsesforordningen: Perspektiver, udfordringer og risici

Tid: 25. maj 2018 kl. 09.00 – 15.30

Sted: Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet, Alf Ross Auditoriet, 3. sal, rum 9A-3-01, Njalsgade 76, 2300 København S

Arrangør: Dansk Forening for Persondataret, Microsoft, CIIR – Center for informations- og innovationsret, Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet og Dansk Erhverv.

Databeskyttelsesforordningen vil de næste mange år sætte rammerne for, hvordan virksomheder, organisationer og det offentlige behandler personoplysninger.

Konferencen vil sætte fokus på udfordringer og perspektiver både nationalt såvel som internationalt. Hvordan vil håndhævelsen foregå? Hvad gør jeg i praksis for at efterleve reglerne? Og hvordan vil samarbejdet mellem EU og USA være i lyset af GDPR?

Det er nogle af de spørgsmål, der vil blive besvaret på konferencen, hvor du vil få et praktisk og generelt indblik i de første år med GDPR.

Program - Databeskyttelsesforordningen: Perspektiver, udfordringer og risici (pdf)

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Tilmeld dig her

Pris 400 kr. ekskl. moms