Arveretten

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Standard

Arveretten. / Feldthusen, Rasmus Kristian; Lund-Andersen, Ingrid; Nielsen, Linda.

4 udg. København : Gjellerup/Gad, 2014. 236 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Harvard

Feldthusen, RK, Lund-Andersen, I & Nielsen, L 2014, Arveretten. 4 udg, Gjellerup/Gad, København.

APA

Feldthusen, R. K., Lund-Andersen, I., & Nielsen, L. (2014). Arveretten. (4 udg.) Gjellerup/Gad.

Vancouver

Feldthusen RK, Lund-Andersen I, Nielsen L. Arveretten. 4 udg. København: Gjellerup/Gad, 2014. 236 s.

Author

Feldthusen, Rasmus Kristian ; Lund-Andersen, Ingrid ; Nielsen, Linda. / Arveretten. 4 udg. København : Gjellerup/Gad, 2014. 236 s.

Bibtex

@book{fc37675f533f4d24816418100ca06b25,
title = "Arveretten",
abstract = "Arveretten rummer en omfattende gennemgang af regler og praksis om arv, herunder de legale regler om arv til sl{\ae}gt og {\ae}gtef{\ae}ller. Herudover behandles testamentsreglerne og reglerne om arv i forbindelse med forsikring og pension.Arveretten henvender sig s{\ae}rligt til jurastuderende, den benyttes bl.a. i faget Familie- og Arveret p{\aa} K{\o}benhavns Universitet, men er ogs{\aa} relevant for praktiserende jurister, herunder advokater, dommere og ansatte i statsforvaltningen, foruden andre, der besk{\ae}ftiger sig med arveretlige sp{\o}rgsm{\aa}l.",
author = "Feldthusen, {Rasmus Kristian} and Ingrid Lund-Andersen and Linda Nielsen",
year = "2014",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-13-05051-2",
publisher = "Gjellerup/Gad",
edition = "4",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Arveretten

AU - Feldthusen, Rasmus Kristian

AU - Lund-Andersen, Ingrid

AU - Nielsen, Linda

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Arveretten rummer en omfattende gennemgang af regler og praksis om arv, herunder de legale regler om arv til slægt og ægtefæller. Herudover behandles testamentsreglerne og reglerne om arv i forbindelse med forsikring og pension.Arveretten henvender sig særligt til jurastuderende, den benyttes bl.a. i faget Familie- og Arveret på Københavns Universitet, men er også relevant for praktiserende jurister, herunder advokater, dommere og ansatte i statsforvaltningen, foruden andre, der beskæftiger sig med arveretlige spørgsmål.

AB - Arveretten rummer en omfattende gennemgang af regler og praksis om arv, herunder de legale regler om arv til slægt og ægtefæller. Herudover behandles testamentsreglerne og reglerne om arv i forbindelse med forsikring og pension.Arveretten henvender sig særligt til jurastuderende, den benyttes bl.a. i faget Familie- og Arveret på Københavns Universitet, men er også relevant for praktiserende jurister, herunder advokater, dommere og ansatte i statsforvaltningen, foruden andre, der beskæftiger sig med arveretlige spørgsmål.

M3 - Bog

SN - 978-87-13-05051-2

BT - Arveretten

PB - Gjellerup/Gad

CY - København

ER -

ID: 96503406