Prioritetskonflikter mellem varemærker og andre navnerettigheder i lyset af de seneste ændringer i varemærkeloven

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Standard

Prioritetskonflikter mellem varemærker og andre navnerettigheder i lyset af de seneste ændringer i varemærkeloven. / Riis, Thomas; Schovsbo, Jens Hemmingsen; Wallberg, Knud.

I: Ugeskrift for Retsvaesen, 2019, s. 19-27.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Harvard

Riis, T, Schovsbo, JH & Wallberg, K 2019, 'Prioritetskonflikter mellem varemærker og andre navnerettigheder i lyset af de seneste ændringer i varemærkeloven', Ugeskrift for Retsvaesen, s. 19-27.

APA

Riis, T., Schovsbo, J. H., & Wallberg, K. (2019). Prioritetskonflikter mellem varemærker og andre navnerettigheder i lyset af de seneste ændringer i varemærkeloven. Ugeskrift for Retsvaesen, 19-27.

Vancouver

Riis T, Schovsbo JH, Wallberg K. Prioritetskonflikter mellem varemærker og andre navnerettigheder i lyset af de seneste ændringer i varemærkeloven. Ugeskrift for Retsvaesen. 2019;19-27.

Author

Riis, Thomas ; Schovsbo, Jens Hemmingsen ; Wallberg, Knud. / Prioritetskonflikter mellem varemærker og andre navnerettigheder i lyset af de seneste ændringer i varemærkeloven. I: Ugeskrift for Retsvaesen. 2019 ; s. 19-27.

Bibtex

@article{87215f6ed0a241909b9651b5012193c9,
title = "Prioritetskonflikter mellem varem{\ae}rker og andre navnerettigheder i lyset af de seneste {\ae}ndringer i varem{\ae}rkeloven",
abstract = "Artiklen behandler forholdet mellem yngre varem{\ae}rker og {\ae}ldre rettigheder til virksomheds- og personnavne. Efter en gennemgangaf reglerne i den tidligere varem{\ae}rkelov peges der p{\aa} forskellige problemer vedr{\o}rende konflikter mellem varem{\ae}rkerettigheder ogrettigheder til virksomheds- og personnavne. Med implementeringen af det nye varem{\ae}rkedirektiv i dansk ret pr. 1. januar 2019 eren del af disse problemer blevet l{\o}st, men der udest{\aa}r en r{\ae}kke principielle og praktiske vanskeligheder.",
author = "Thomas Riis and Schovsbo, {Jens Hemmingsen} and Knud Wallberg",
year = "2019",
language = "Dansk",
pages = "19--27",
journal = "Ugeskrift for Retsvaesen",
issn = "0108-2353",
publisher = "Karnov Group Denmark A/S",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Prioritetskonflikter mellem varemærker og andre navnerettigheder i lyset af de seneste ændringer i varemærkeloven

AU - Riis, Thomas

AU - Schovsbo, Jens Hemmingsen

AU - Wallberg, Knud

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Artiklen behandler forholdet mellem yngre varemærker og ældre rettigheder til virksomheds- og personnavne. Efter en gennemgangaf reglerne i den tidligere varemærkelov peges der på forskellige problemer vedrørende konflikter mellem varemærkerettigheder ogrettigheder til virksomheds- og personnavne. Med implementeringen af det nye varemærkedirektiv i dansk ret pr. 1. januar 2019 eren del af disse problemer blevet løst, men der udestår en række principielle og praktiske vanskeligheder.

AB - Artiklen behandler forholdet mellem yngre varemærker og ældre rettigheder til virksomheds- og personnavne. Efter en gennemgangaf reglerne i den tidligere varemærkelov peges der på forskellige problemer vedrørende konflikter mellem varemærkerettigheder ogrettigheder til virksomheds- og personnavne. Med implementeringen af det nye varemærkedirektiv i dansk ret pr. 1. januar 2019 eren del af disse problemer blevet løst, men der udestår en række principielle og praktiske vanskeligheder.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 19

EP - 27

JO - Ugeskrift for Retsvaesen

JF - Ugeskrift for Retsvaesen

SN - 0108-2353

ER -

ID: 211988058