Master i Konfliktmægling – Københavns Universitet

Opstart og ansøgningsfrist

Master i konfliktmægling starter med nyt hold i september 2018, der er ansøgningsfrist mandag den 19. marts 2018, vi at afholder optagelses interview den 10. til 12. april 2018. Der vil blive optaget maksimum 26 deltagere. Såfremt der efter første ansøgningsrunde er ledige studiepladser, åbner vi for anden ansøgningsrunde med frist 4. juni 2018.

Studiestart

Studiestart for næste hold er september 2018 med ansøgningsfrist den 19. marts 2018. Såfremt der efter 1. ansøgningsrunde stadig er ledige pladser vil vi igen åbne for ansøgninger med ansøgningsfrist den 4. juni 2018.

Om konflikter og konfliktmægling

Konflikter er et livsvilkår. De kan have store negative menneskelige og økonomiske konsekvenser for individer, organisationer og samfund. Omvendt kan konflikter også føre til, at vi lærer nyt om os selv og en verden under stadig forandring. På Master i Konfliktmægling bliver du uddannet i mægling og i at bane vej gennem kaos og konflikt til forståelse, forhandling og gensidigt tilfredsstillende løsninger- Læs mere.

Anders Røberg-Larsen

"Som politiker opplever jeg å få stort utbytte av utdanningen. Den gir gode kunnskaper som er betydningsfulle i samfunnet."

Læs mere: Hvad siger de studerende?

Relaterede uddannelser