Når du er blevet optaget – Københavns Universitet

Det Juridiske Fakultet > Uddannelser > Efter- og videreuddannelse > Enkeltfag > Når du er blevet optaget

Når du er blevet optaget - praktiske informationer

Optagelsesbrev

Når du er blevet optaget, sender vi dig et optagelsesbrev, der bl.a. indeholder de praktiske informationer, som du også kan læse her.

Derudover vil du modtage et brev fra ID-kortenheden på Københavns Universitet, hvor din mailadresse tildelt af universitetet og en pinkode til KUnet vil fremgå. Det anbefales, at du checker KUnet og din e-mail løbende, da du vil modtage mange vigtige informationer fra universitetet her.

ID-kort

Du skal, når du har fået din pinkode, gå til kunet.dk. Derinde under selvbetjening skal du uploade dit billede, så kommer der et studiekort til den adresse, som du kan se i selvbetjeningen. Produktionstiden er 10 dage.

Har du før været studerende eller ansat på KU, vil det kort, som du havde dengang blive aktivt igen. Ønsker du et nyt kort, skal du kontakte Kortenheden på tlf 3532 2700.

Har du ikke modtaget en pinkode eller glemt din pinkode, skal du trykke ”glemt pinkode” på loginsiden til kunet.dk. Så vil der kommer et brev til den adresse, som du har i systemet.

Tid og sted for undervisningen

Du kan se tid og sted for undervisningen på Skema samt i kursuskataloget under dit fag. Se kort over fakultetets lokaler.

Hvis der er flere hold indenfor samme fag, skal du vide hvilket holdnummer, du er holdsat på. Holdnummer finder du på Selvbetjeningen på KUnet. Du må kun følge undervisningen, hvor du er holdsat.

I særlige tilfælde kan enkelte timer flyttes eller aflyses af underviseren. Sker dette, er det underviserens eget ansvar at melde det til de studerende i Absalon (KU's e-learningssystem) samt få ændret undervisningsplanen på Skema. Ændringer kan opstå med forholdsvis kort varsel. Det er derfor en god ide at checke Absalon og Skema jævnligt.

Dispensation

Skulle der opstå situationer, hvor du får brug for at søge dispensation fra de gældende regler, skal du søge via nedenstående blanket.

Ansøgning om dispensation