Når du er blevet optaget – Københavns Universitet

Det Juridiske Fakultet > Uddannelser > Efter- og videreuddannelse > Enkeltfag > Når du er blevet optaget

Når du er blevet optaget - praktiske informationer

Optagelsesbrev

Når du er blevet optaget, sender vi dig et optagelsesbrev, der bl.a. indeholder de praktiske informationer, som du også kan læse her.

Derudover vil du modtage et brev fra ID-kortenheden på Københavns Universitet, hvor din mailadresse tildelt af universitetet og en pinkode til KUnet vil fremgå. Det anbefales, at du checker KUnet og din e-mail løbende, da du vil modtage mange vigtige informationer fra universitetet her.

ID-kort og adgang til Kunet

Elektronisk selvbetjening på KUnet
På Københavns Universitets intranet, KUnet, har du adgang til en række selvbetjeningsmuligheder, bl.a. en e-mail. Her får du al væsentlig information vedr. dit studium og du bør derfor tjekke e-mailen dagligt. Du vil senest en uge før studiestart modtage et brev med en pinkode til KUnet. Du skal gå til www.kunet.dk og klikke på: ”første gang jeg logger på” og bruge dit NemId for at aktivere dig.

Under selvbetjening skal du uploade dit billede, så sender vi dit studiekort til den adresse, som står i selvbetjeningen/ persondata. Produktionstiden er ca. 10 dage.

Har du ikke modtaget din pinkode eller glemt den, skal du trykke ”glemt pinkode” på login siden til KUnet.dk. Så vil koden blive sendt til dig.

Tid og sted for undervisningen

Du kan se tid og sted for undervisningen på Skema samt i kursuskataloget under dit fag. Se kort over fakultetets lokaler.

Hvis der er flere hold indenfor samme fag, skal du vide hvilket holdnummer, du er holdsat på. Holdnummer finder du på Selvbetjeningen på KUnet. Du må kun følge undervisningen, hvor du er holdsat.

I særlige tilfælde kan enkelte timer flyttes eller aflyses af underviseren. Sker dette, er det underviserens eget ansvar at melde det til de studerende i Absalon (KU's e-learningssystem) samt få ændret undervisningsplanen på Skema. Ændringer kan opstå med forholdsvis kort varsel. Det er derfor en god ide at checke Absalon og Skema jævnligt.

Dispensation

Skulle der opstå situationer, hvor du får brug for at søge dispensation fra de gældende regler, skal du søge via nedenstående blanket.

Ansøgning om dispensation