Hvorfor deltidsstuderende ved det juridiske fakultet? – Københavns Universitet

Det Juridiske Fakultet > Uddannelser > Efter- og videreuddannelse > Enkeltfag > Hvorfor deltidsstudere...

Hvorfor deltidsstuderende ved Det Juridiske Fakultet?

Mange andre faggrupper er også repræsenteret blandt de deltidsstuderende – enten af interesse eller fordi de har brug for juridisk indsigt og forståelse i deres daglige arbejde.

Et udsnit af de faggrupper, der har været deltidsstuderende: cand.jur., cand.merc.jur., cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon., cand.scient., cand.merc., cand.scient.soc., cand.mag., cand.silv., cand.techn.soc., samt cand.phil.

Sådan siger 5 deltidsstuderende om kurserne på universitetet

”Kurset var relevant for mit arbejde. Man opnår større faglig kvalificerende viden inden for sit område. Jeg vil nok snart tage et andet fag igen.” Cand.jur. 43 år

”Kurserne er meget grundige, dybdegående og omfattende. Det er akademisk skoling. Min arbejdsgiver synes, at det er billigt. Det er også arbejdskrævende, men det er okay”, Cand.scient. 31 år.

”Jeg har en akademisk uddannelse, så hvis jeg skulle videreuddannes, skulle det være på universitetsniveau. Det er en fordel, at efteruddannelsen er kompetencegivende. Kurset er relevant for mit praktiske virke. Jeg bruger faget i mit arbejde", Cand.merc.jur. 28 år.

Jeg arbejder i forsikringsbranchen og ville gerne have en bredere viden. Det var oplagt at vælge universitetet, hvor jeg ville være sikker på et højt fagligt niveau. Det er en fordel, at man kan vælge at gå til eksamen. Jeg betaler selv, men min arbejdsgiver synes, at det er et helt fint kursus”, Cand.jur. 36 år.

”Jeg har taget Europæisk Socialret og kan bruge det i mit arbejde. Niveauet er godt og højt. Desuden synes jeg, at det er sundt at gå til eksamen. Ens jura bliver pudset af”, Cand.jur. 47 år.