Det Juridiske Fakultet brillerer med mange paneler til ICON-S 2017 Conference – Københavns Universitet

Dansk > Nyheder > Det Juridiske Fakultet...

30. marts 2017

Det Juridiske Fakultet brillerer med mange paneler til ICON-S 2017 Conference

Ud af flere hundrede bud på paneler til den kommende ICON-S 2017 Conference er flere paneler med deltagelse fra Det Juridiske Fakultet.

iCourts, Danmarks Grundforskningsfonds Centre of Excellence for International Courts er vært for ICON-S 2017 Conference, som finder sted på Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet fra 5.-7. juli 2017. Vi forventer 700 prominente advokater, intellektuelle og beslutningstagere til det tre dage lange møde.

Temaet for ICON-S 2017 Conference er i år ”Courts, Power, Public Law”, som diskuterer retssystemets voksende rolle, som en af de største udviklinger i offentlig administration perioden fra slutningen af det 20. århundrede til det tidlige 21. århundrede.

Se alle panelerne på ICON-S hjemmeside og registrér dig her: www.icons2017.dk