Således består (endnu) al verdens herlighed! – Københavns Universitet

CRS > Nyheder > Således består (endnu)...

26. april 2011

Således består (endnu) al verdens herlighed!

På de sidste sider af sin biografi om Alf Ross lægger Jens Evald ikke bare Ross' liv, men også hans værk i graven. I artiklen "Således består (endnu) al verdens herlighed!" argumenterer Jakob v.H. Holtermann for, at denne definitive konklusion er forkert. Ross' retsfilosofi har ganske vist mistet betydning i forhold til "den gyldne tid" i 1950'erne og 60'erne, men den tiltrækker ikke desto mindre stadig massiv og på visse områder fornyet opmærksomhed - både nationalt og internationalt.

Artiklen er trykt i Ugeskrift for Retsvæsen, Litterær afdeling, nr. 16 2011. Den kan læses her (gengivet med tilladelse fra Thompson Reuters Professional A/S):

Jakob v.H. Holtermann er postdoc, ph.d., ved Center for retskulturelle studier, Det Juridiske Fakultet.