Første samlede analyse af Den Europæiske Menneskerettighedsdomstols udvikling – Københavns Universitet

CRS > Nyheder > Første samlede analyse...

29. june 2011

Første samlede analyse af Den Europæiske Menneskerettighedsdomstols udvikling

The European Court of Human Rights between Law and Politics Redigeret af Mikael Rask Madsen og Jonas Christoffersen, The European Court of Human Rights between Law and Politics bidrager med den første samlede analyse af udviklingen og institutionaliseringen af Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Bogen indeholder bidrag fra en række internationalt ledende forskere og praktikere, herunder Lord Lester of Herne Hill og Luzius Wildhaber. Bogen analyserer domstolens kriser og udviklinger i lyset af skiftende politiske og sociale omstændigheder og identificerer, hvordan den historiske udvikling af domstolen kan hjælpe til at med at løse dens aktuelle kriser.

Se yderligere: http://ukcatalogue.oup.com/product/9780199694495.do