Forlængelse af CRS – Københavns Universitet

CRS > Nyheder > Forlængelse af CRS

17. februar 2014

Forlængelse af CRS

Center for retskulturelle studier (CRS) er pr. 1. januar 2014 blevet godkendt til forlængelse og træder derfor ind i en ny 5-årig periode som forskningscenter ved det Juridiske Fakultet. CRS medarbejdere vil bruge den nye periode til at forankre og samle forskningen indenfor felterne retshistorie, familieret, udviklingsret og retsantropologi i form af en række fælles projekter på tværs af disciplinerne. Forlængelsen sker på baggrund af den evaluering og anbefaling af centeret, der blev udformet af et rådgivningsorgan af internationalt anerkendte forskere. De lagde bl.a. vægt på CRS’ tværfaglige potentiale og internationale profil, hvormed CRS placerer sig i gruppen over lignende centre verden over, der belyser retten fra et socio –kulturelt og historisk perspektiv.