Ny filosofibog går efter manden i stedet for bolden – Københavns Universitet

CRS > Nyheder > Ny filosofibog går eft...

30. november 2010

Ny filosofibog går efter manden i stedet for bolden

Filosofi: 5 spørgsmålI bogen "Filosofi: 5 spørgsmål" har postdoc Jakob v. H. Holtermann (Center for retskulturelle studier) sammen med ph.d.-stipendiat Frej Klem Thomsen (Roskilde Universitet) stillet 18 af Danmarks bedste filosoffer fem spørgsmål om deres forskning, deres forståelse af hvad filosofi er for en størrelse, og hvordan de hver især endte med at blive filosoffer. Kort sagt sådanne gode spørgsmål som man sædvanligvis leder forgæves efter svar på i akademiske tidsskrifter og bøger.

Arrangement i anledning af udgivelsen

I anledning af bogens udgivelse byder bogens redaktører på et glas glögg, et smugkig på bogen og en snak med nogle af forfatterne tirsdag d. 7. december kl. 17.00-19.30 i Studiegården, Studiestræde 6, st.th., Københavns Universitet.

Bogen kan købes via Amazon

En lille smagsprøve på bogen kan læses her: http://retsfilosofi.dk/filosofi5qsample.pdf