FOCOFIMA med i SSRN working paper serie – Københavns Universitet

Det Juridiske Fakultet > Nyheder > Focofima nyheder > FOCOFIMA med i SSRN wo...

15. november 2010

FOCOFIMA med i SSRN working paper serie

FOCOFIMA har sammen med sine nordiske samarbejdspartnere i netværket Social Science Research Network (SSRN) oprettet en ny working paper serie om nordisk selskabs- og børsret. Serien hedder Nordic & European Company Law Working Paper Series.

SSRN er et globalt og netbaserede netværk for offentliggørelse af forskning, og formålet med den nye serie er at øge den internationale profilering af nordiske forskeres forskningsaktiviteter. SSRN vurderes i dag at være den mest anvendte kanal til søgning af juridiske forskningspublikationer inden for f.eks. selskabsret, og den vil derfor kunne bidrage til, at nordiske forskeres arbejde bliver mere kendt internationalt end i dag, og dermed også får mulighed for at påvirke den internationale retsudvikling.

Nordic & European Company Law Working Paper Series

Tilmeld dig serien