Ny bog om reguleringen af pengeinstitutterne – Københavns Universitet

Det Juridiske Fakultet > Nyheder > Focofima nyheder > Ny bog om reguleringen...

16. januar 2012

Ny bog om reguleringen af pengeinstitutterne

Pengeinstitutter - tilladelse, eneret & virksomhedsområdeProjektforsker, ph.d. Michael Camphausen har udgivet bogen "Pengeinstitutter - tilladelse, eneret & virksomhedsområde" på forlaget Karnov Group.

Bogen, som er baseret på forfatterens ph.d.-afhandling, indeholder en udførlig fortolkning og en uddybende analyse af såvel lovreguleringen som tilsynspraksis vedrørende pengeinstitutternes tilladelse, eneret og virksomhedsområde.

Bogen har både et retligt teoretisk og et juridisk praktisk sigte og henvender sig til pengeinstitutternes ledelser og medarbejdere samt til advokater, revisorer, studerende og andre, som beskæftiger sig med eller ønsker nærmere kendskab til reguleringen af pengeinstitutternes aktiviteter.

Michael Camphausen er tilknyttet FOCOFIMA som projektforsker i finansiel regulering med fokus på bankernes regulatoriske forhold. Han er herudover advokat i LETT Advokatfirma med speciale i bank- og finansieringsret.

Læs uddrag af bogen på Bank & Blog på business.dk.